Η πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή, «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι», ξεκινάει να προβάλλεται σήμερα στις σκοτεινές αίθουσες.

Πρεμιέρα κάνει ακόμη η κωμωδία οι «Υποψήφιοι» με τον Ζακ Γαλιφιανάκης στον πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς και η ταινία τρόμου «V/H/S».

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα καθώς και τα trailer τους:

«Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι»

Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Γιάννης Σμαραγδής με τους: Σεμπάστιαν Κοχ, Κατρίν Ντενέβ, Τζον Κλιζ, Χουάν Ντιέγκο Μπότο, Λάκη Λαζόπουλο

Η ιστορία του πειρατή, πλούσιου εμπόρου κι εθνικού ευεργέτη Ιωάννη Βαρβάκη, έτσι όπως τη διηγούνται το 1825 ένας πιστός σύντροφός του σε μια παρέα παιδιών κι ένας διπλωμάτης στον διευθυντή του λοιμοκαθαρτηρίου Ζακύνθου.

«Οι Υποψήφιοι»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζέι Ρόουτς με τους: Ζακ Γαλιφιανάκης, Γουίλ Φέρελ, Ντίλαν Μακ Ντέρμοτ, Τζέισον Σουντέικις

Ο Καμ Μπρέιντι είναι επί πολλά χρόνια μέλος του Κογκρέσου και το απόλυτο φαβορί για να επανεκλεγεί στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας. Με κίνητρο μια κολοσσιαία οικονομική συμφωνία, ένα ζευγάρι πολιτικών συμβούλων αποφασίζει να τοποθετήσει απέναντί του έναν αναπάντεχο αντίπαλο, τον άκρως εκκεντρικό Μάρτι Χάγκινς.

Με τη βοήθεια ενός αδίστακτου συμβούλου, ο Μάρτι παίρνει κεφάλι στην προεκλογική κούρσα για την πρώτη θέση που οδηγεί στο Κογκρέσο.

«V/H/S»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Άνταμ Γουίνγκαρντ, Τι Ουέστ, Γκλεν ΜακΚουέιντ, Ρέντιο Σάιλενς, Ντέιβιντ Μπρούκνε με τους: Κάλβιν Ρίντερ, Τζο Σάικς, Χάνα Φίρμαν

Τέσσερις νεαροί αναλαμβάνουν να διαρρήξουν ένα έρημο σπίτι και να κλέψουν μια πολύτιμη βιντεοκασέτα. Μέσα του όμως βρίσκουν ένα πτώμα και μια συλλογή από home movies με άκρως τρομακτικό περιεχόμενο.

«Πυροτεχνήματα την Τετάρτη»

Ιρανική ταινία, σκηνοθεσία Ασγκάρ Φαραντί με τους: Ταρανέ Αλιντουστί, Χεντιέ Τεχρανί, Χαμίντ Φαροκνεζάντ

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς η νεαρή Ρούχι πηγαίνει να δουλέψει ως οικιακή βοηθός για ένα ζευγάρι, μπλέκει όμως στα οικογενειακά τους προβλήματα.

«Η Αρπαγή 2»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ολιβιέ Μεγκατόν με τους: Λίαμ Νίσον, Φάμκε Γιάνσεν, Μάγκι Γκρέις, Ράντε Σερμπεντζάγια

Ο πρώην πράκτορας Μπράιαν Μιλς πηγαίνει με την οικογένειά του στην Κωνσταντινούπολη, αλλά πέφτει θύμα απαγωγής ενός αλβανού μεγαλομαφιόζου ο οποίος θέλει να εκδικηθεί το θάνατο του γιου του στο Παρίσι.

«Ο Στρατηγός»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μπάστερ Κίτον, Κλάιντ Μπρούκμαν με τους: Μπάστερ Κίτον, Μάριαν Μακ, Γκλεν Κάβεντερ

Ο Τζόνι Γκρέι, μηχανικός τρένων στον αμερικανικό Νότο, αναγκάζεται να καταδιώξει σε εχθρικό έδαφος έναν κατάσκοπο των Γιάνκηδων, όταν ο τελευταίος κλέβει το τρένο στο οποίο επιβαίνει και η αγαπημένη του πρώτου Άναμπελ.