Το τρίτο και τελευταίο μέρος της σειράς ταινιών του Κρίστοφερ Νόλαν με τον «Σκοτεινό Ιππότη» κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου.

Τα trailer καθώς και οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί, έχουν ανεβάσει στα ύψη τις προσδοκίες των θεατών.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του φιλμ, διαβάστε ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με την ταινία «Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η επιστροφή»…

-Η στολή του Μπάτμαν αποτελείται από 110 διαφορετικά τμήματα και παραμένει ίδια από την ταινία «Dark Knight».

-Το Batmobile, το όχημα του ήρωα, που σχεδίασε ο Κρίστοφερ Νόλαν μαζί με τον Nathan Crowley στο γκαράζ του σκηνοθέτη, παραμένει ίδιο από την πρώτη ταινία «Batman Begins». Ωστόσο, στο τελευταίο φιλμ ορισμένα οχήματα θα εμφανιστούν με το αρχικό τους χρώμα.

-Το εντυπωσιακό όχημα είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από την αρχή: Δεν πρόκειται βασίζεται σε κάποιο όχημα που ανακατασκευάστηκε. Διαθέτει 6 τροχούς, 2 μπροστινούς και 4 πίσω.

-Για τις ταχύτητες μετακινήσεις του στην πόλη του Γκόθαμ, ο Μπάτμαν θα κάνει χρήση του «Batpod» που φυσικά, όπως κάθε όχημα του ήρωα, είναι εξοπλισμένο με μια πληθώρα οπλικών συστημάτων.

-Η μέγιστη ταχύτητά του είναι 170 χλμ/ώρα και φτάνει τα πρώτα 100 χλμ σε 6 δευτ.!

-Η τελευταία προσθήκη στα οχήματα του μασκοφόρου ήρωα είναι το «Bat», κάτι μεταξύ ελικοπτέρου και jump jet που κατασκευάστηκε από ανθρακονήματα.

-Για τον έλεγχο και πιλοτάρισμα του οχήματος που το «Bat» καταδιώκει σε ορισμένες σκηνές, χρειάστηκαν 3 άνθρωποι: Ένας για να ελέγχει την κίνηση πάνω και κάτω, και δύο άλλοι για την κίνηση προς τα πλάγια και μπρος-πίσω.