Δράση και περιπέτεια μας επιφυλάσσει η κινηματογραφική αυτή εβδομάδα με το σίκουελ του «Ghost Rider» καθώς και την «Τιμωρό» να κάνουν πρεμιέρα.

Ο Νίκολας Κέιτζ επιστρέφει στο ρόλο του «Ghost Rider» και μπλέκεται σε μια νέα περιπέτεια στο στυλ που είδαμε και στο πρώτο φιλμ.

Από την άλλη, η «Τιμωρός» είναι το νέο κατασκοπευτικό φιλμ του Σόντερμπεργκ. Πρωταγωνίστρια μια μυστική πράκτορα που μπαίνει στο στόχαστρο όσων θεωρούσε μέχρι τότε συμμάχους. Τέλος, μια ακόμη ελληνική ταινία κλείνει τις σημερινές πρεμιέρες.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα καθώς και τα trailer τους:

«Ghost Rider: Το Πνεύμα της Εκδίκησης»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μαρκ Ντεβελντάιν, Μπράιαν Τέιλορ με τους: Νίκολας Κέιτζ, Κιάραν Χιντς, Βιολάντε Πλάσιντο, Ίντρις Έλμπα

Ο Τζόνι Μπλέιζ προσπαθεί να σώσει ένα μικρό αγόρι από τα χέρια του Διαβόλου, ελπίζοντας να απαλλαγεί από την κατάρα που τον μετατρέπει σε Ghost Rider.

«Η Τιμωρός»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Στίβεν Σόντερμπεργκ με τους: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Μάικλ Φασμπέντερ, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Αντόνιο Μπαντέρας, Τζίνα Καράνο

Ύστερα από μια αποτυχημένη επιχείρηση, μια μυστική πράκτορας καταλαβαίνει ότι η υπηρεσία της τη θεωρεί ύποπτη κι έχει στραφεί εναντίον της. Αυτός που της την έχει «στήσει» όμως είναι κάποιος υψηλά ιστάμενος κι εκείνη είναι αποφασισμένη να τον ανακαλύψει.

«Fish ‘n Chips»

Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Ηλίας Δημητρίου με τους: Μάριο Ιωάννου, Μαρλίν Καμίνσκι, Αν – Μαρί Ο’ Σάλιβαν, Διομήδη Κουφτερό

Ο Άντι, Κύπριος υπάλληλος σε «φισάδικο» του Λονδίνου, αποφασίζει να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή πίσω στην πατρίδα του μαζί με τη Γερμανίδα φιλενάδα του και την κόρη της. Η υποδοχή του αδερφού του όμως είναι αμήχανη, η Κύπρος μια άλλη χώρα από αυτήν που ήξερε, ενώ η fish ’n’ chips καντίνα που ανοίγει μια επιχειρηματική αποτυχία.