Η Rihanna αφήνει τα μικρόφωνα και τις πίστες και μετατρέπεται σε μια σκληρή αξιωματικό του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, μιας και αυτός θα είναι ο ρόλος της στη νέα ταινία «Battleship».

Πρόκειται για μια ταινία δράσης αλλά και επιστημονικής φαντασίας μιας και το πλοίο στο οποίο η δημοφιλής σταρ υπηρετεί δέχεται επίθεση από εξωγήινους. Και όπως αρμόζει σε μια τέτοιου τύπου ταινία του Χόλιγουντ, το πιστολίδι και οι σκηνές δράσεις είναι άφθονες.

Πώς όμως η Rihanna θα μπορούσε να ανταποκριθεί και να ερμηνεύσει πειστικά το σκληροτράχηλο αυτό χαρακτήρα; Τις συμβουλές της παρείχε στη σταρ μια πρώην αξιωματικός του ναυτικού την οποία προσέλαβε ο σκηνοθέτης της ταινίας Peter Berg, προκειμένου να μάθει στη Rihanna τα «κατατόπια» και τα μυστικά του επαγγέλματος.

Η 22χρονη Jackie Carrizosa δίδαξε την Rihanna πώς να χειρίζεται τα όπλα, να μιλάει την αργκό των πολεμικών πλοίων και να παίζει ποδόσφαιρο όπως οι ένστολοι.

«Ήμασταν στα γυρίσματα από την ανατολή μέχρι τη δύση. Η Rihanna ήταν ιδιαίτερα σκληρή και πολύ καλύτερη απ’ ότι η κασκαντέρ. Δεν φοβόταν να κοπεί ή να μελανιάσει. Ό,τι έπρεπε να κάνει η κασκαντέρ της, τα έκανε η ίδια. Όταν οπλοφορούσε δεν μπορούσε να κρύψει το χαμόγελό της», δήλωσε η Carrizosa.

Δείτε το trailer της ταινίας…