Μια ταινία με πρωτότυπο σενάριο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, ενώ μετά την προβολή θα ακολουθήσει κλήρωση με δώρο μια ετήσια συνδρομή για το Hiltonia Spa του ξενοδοχείου Hilton.

Οι «Men Who Swim», όπως είναι και ο τίτλος της ταινίας, είναι στην πραγματικότητα άντρες που εργάζονται ως μαέστροι, δάσκαλοι και χασάπηδες. Αυτό όμως την ημέρα, γιατί τη νύχτα μεταμορφώνονται σε παθιασμένους κολυμβητές.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας παρέας από μεσήλικες στη Στοκχόλμη, που βρίσκουν την ευτυχία συμμετέχοντας στην ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης ανδρών της Σουηδίας.

Όλα ξεκίνησαν σαν ένα εβδομαδιαίο χόμπι, σταδιακά όμως η καθημερινή απόδραση εξελίχθηκε σε μια πιο σοβαρή δέσμευση.

Το 2009, η ομάδα παίρνει μια μεγάλη απόφαση: να συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης ανδρών! Σαν να μην έφτανε η συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα και η σκληρή δουλειά προετοιμασίας που απαιτεί, οι περισσότεροι από τους μισούς κλείνουν τα 40 κατά την περίοδο του πρωταθλήματος και περνάνε κρίση ηλικίας! Έτσι όλοι με τον τρόπο τους κάνουν τον απολογισμό της ζωής τους και θέτουν τους στόχους τους για το μέλλον.

Η κλήρωση που θα διενεργηθεί μετά την προβολή της ταινίας, θα δώσει την ευκαιρία σε ένα τυχερό να κερδίσει μια ετήσια συνδρομή «Black membership» στο Hiltonia Spa που περιλαμβάνει πρόσβαση στην εσωτερική και εξωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο, 1 δωρεάν γεύμα για 4 άτομα στο εστιατόριο Βυζαντινό, 1 δωρεάν μασάζ, ένα σετ σακίδιο καθώς και εκπτώσεις σε υπηρεσίες ή διαμονή στο ξενοδοχείο Hilton.

Εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Men Who Swim» πωλούνται από το βιβλιοπωλείο Ιανός.