Ο Κλιντ Ίστγουντ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με τον Τομ Χανκς σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Μαζί τους, το ριμέικ του Μπεν-Χουρ, ο Ρόμπερτ ντε Νίρο στη βιογραφία του μποξέρ Ντουράν, μια βραζιλιάνικη παραγωγή κι ένα βραβευμένο στις Κάνες γαλλικό δράμα

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Sully»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κλιντ Ίστγουντ με τους: Τομ Χανκς, Άαρον Έκχαρτ, Λόρα Λίνεϊ

Στις 15 Ιανουαρίου 2009 ο έμπειρος πιλότος Τσέσλι «Σάλι» Σαλενμπέργκερ έκανε αναγκαστική προσγείωση στο κέντρο της αμερικανικής μητρόπολης, σώζοντας και τους 155 επιβάτες της πτήσης. Η είδηση ταξίδεψε άμεσα στα μίντια ολόκληρου του πλανήτη και ο κυβερνήτης μετατράπηκε σε ήρωα της διπλανής πόρτας, όχι όμως για όλους… Το Συμβουλίο Ασφαλείας Εθνικών Μεταφορών έκανε εξονυχιστικό έλεγχο στην υπόθεση, για να διαπιστώσει αν ο πιλότος θα μπορούσε να έχει επιστρέψει έγκαιρα στο αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια, χωρίς να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των επιβατών.

«Hands of Stone»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζόναθαν Τζεϊκούμποβιτς με τους: Έντγκαρ Ραμίρεζ, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Άσερ Ρέιμοντ

Η διαδρομή του παναμέζου μποξέρ Ρομπέρτο Ντουράν από την απόλυτη φτώχεια στον παγκόσμιο πυγμαχικό τίτλο.

«Μπεν-Χουρ»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τιμούρ Μπεκμαμπέτοφ με τους: Τόμπι Κέμπελ, Τζακ Χιούστον, Μόργκαν Φρίμαν, Ναζανίν Μπονιάντι

Ο ιουδαίος αριστοκράτης Τζούντα Μπεν-Χουρ, κατηγορημένος άδικα από τον υιοθετημένο αδερφό του Σέβερους Μεσάλα, ρωμαίο αξιωματικό πλέον, επιστρέφει έπειτα από χρόνια στην Ιερουσαλήμ αναζητώντας εκδίκηση.

«Όλα Όσα Μάθαμε Μαζί»

Βραζιλιάνικη ταινία, σκηνοθεσία Σέρτζιο Μασάντο με τους: Λάζαρο Ράμος, Κάικε Χεσούς, Έλζιο Βιέρα

Ο Λαέρτης είναι ένας δεξιοτέχνης βιολιστής που ζει στο Σάο Πάολο, αλλά αδυνατεί να μπει στη φιλαρμονική ορχήστρα της πόλης. Έχοντας οικονομικά προβλήματα θα αναγκαστεί να διδάξει μουσική στο σχολείο μιας φαβέλας. Εκεί θα προσπαθήσει να βάλει μια τάξη στη μαθησιακή ζούγκλα που θα συναντήσει, φτάνοντας αρκετές φορές στα όριά του. Η όλη διαδικασία αλλάζει τόσο τη δική του ζωή, όσο και αυτές των μαθητών του.

«Τα Χρυσά μας Χρόνια»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Αρνό Ντεπλεσάν με τους: Ματιέ Αμαλρίκ, Κουεντίν Ντολμέρ, Λου Ρουά – Λεκολινέ

Ενώ ο Πολ ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το Τατζικιστάν για να επιστρέψει έπειτα από καιρό στο Παρίσι, θυμάται τα νεανικά του χρόνια και την Εστέρ, τον έρωτα της ζωής του.