H τρεις φορές υποψήφια για Emmy, Ελίζαμπεθ Μπανκς, πρωταγωνιστεί στο ιατρικό θρίλερ «A Mistake» σε σενάριο και σκηνοθεσία της Κριστίν Τζεφς. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Καρλ Σούκερ, το οποίο κυκλοφόρησε το 2019.

Επικεντρώνεται στις επικίνδυνες συνέπειες που έχει μία στιγμιαία απόφαση της χειρουργού Elizabeth Taylor (Μπανκς), ξετυλίγοντας μια συγκλονιστική περιπέτεια μοιραίων επιπτώσεων που προκαλούνται από ένα και μόνο ανθρώπινο λάθος.

Το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Σάιμον ΜακΜπάρνεϊ, Μίκι Σάμνερ, Φερν Σάδερλαντ, Ρένα Όουεν και Ρίτσαρντ Κρούσλεϊ. Το «A Mistake» σε παραγωγή επίσης της Τζεφς και του Μάθιου Μέτκαλφ, έκανε ντεμπούτο στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, όπως αναφέρει το «Deadline».

Αναμένεται στις αίθουσες στις 20 Σεπτεμβρίου ανάμεσα σε πολλές πρεμιέρες ταινιών όπως της ταινίας «A Different Man» της A24, του θρίλερ των Apple και Sony, «Wolfs» με πρωταγωνιστές τους Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ, του θρίλερ της Lionsgate, «Never Let Go» και του «Transformers One» της Paramount.

Πηγή: AΠΕ