Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Wednesday» του Netflix, Τζένα Ορτέγκα, σε δηλώσεις που έκανε, αποκάλυψε τη σκηνή κατά την οποία έβαλε τα κλάματα και τραβούσε τα μαλλιά της, λόγω των πολλαπλών γυρισμάτων που έπρεπε να κάνει.

Σύμφωνα με το variety.com, η 20χρονη ηθοποιός μίλησε σε Q&A με τον σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον και είπε πως η σκηνή του τσέλου στο «Paint It, Black» αποδείχθηκε πρόκληση και χρειάστηκε να προσλάβει έναν νέο δάσκαλο για να τη βοηθήσει να τα καταφέρει καλύτερα.

Μάλιστα, η πίεση να αποδώσει καλά την οδήγησε να τραβάει τα μαλλιά της και να κλαίει υστερικά, ώστε ο Μπάρτον να μπορέσει να χρησιμοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερα πλάνα από το παίξιμό της. Ωστόσο, εκείνος προσπάθησε να την παρηγορήσει λέγοντάς της ότι η σκηνή θα ήταν υπέροχη ό,τι και να γινόταν.

Επίσης, μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι χορογράφησε τη σκηνή χορού στο «Wednesday» μέσα σε μόλις δύο ημέρες και αργότερα ανακάλυψε ότι είχε βρεθεί θετική σε κορονοϊό.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι η σειρά ήταν η πιο συγκλονιστική δουλειά που είχε κάνει ποτέ, χωρίς χρόνο για πρόβες και με ένα συνεχές αίσθημα άγχους και σύγχυσης.