«Πρόκληση» χαρακτήρισε η Αντζελίνα Τζολί το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του υποψήφιου για Όσκαρ σκηνοθέτη Πάμπλο Λαρέν, μια βιογραφική ταινία για τη διάσημη τραγουδίστρια της όπερας Μαρία Κάλλας.

Η νέα ταινία με τίτλο «Maria» θα αφηγηθεί την όμορφη, πολυτάραχη αλλά και τραγική ιστορία της ζωής της Μαρίας Κάλλας, της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας στον κόσμο. Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Στίβεν Νάιτ, γνωστός για τη δουλειά στο «Spencer», το «Eastern Promises» αλλά και το «Peaky Blinders».

«Το να έχω την ευκαιρία να συνδυάσω τα δύο πιο βαθιά και προσωπικά μου πάθη, τον κινηματογράφο και την όπερα, ήταν ένα πολυαναμενόμενο όνειρο», είπε ο Λαρέν και πρόσθεσε: «Το να το κάνεις αυτό με την Αντζελίνα, μια εξαιρετικά γενναία καλλιτέχνιδα, είναι μια συναρπαστική ευκαιρία. Ένα αληθινό δώρο».

«Παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη για τη ζωή και την κληρονομιά της Μαρίας. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στην πρόκληση. Ο Πάμπλο Λαρέν είναι ένας σκηνοθέτης που θαύμαζα εδώ και καιρό. Το να σου επιτραπεί η ευκαιρία να πεις περισσότερα για την ιστορία της Μαρίας μαζί του, και με ένα σενάριο του Στίβεν Νάιτ, είναι ένα όνειρο», είπε με την σειρά της η Αντζελίνα Τζολί σύμφωνα με τα όσα αναμεταδίδει το people.com.