Όταν αγοράζετε ένα αλκοολούχο ποτό, μπορεί να χρειαστείτε βοήθεια για να κάνετε την κατάλληλη και ιδανική αγορά για εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με μια ποιοτική επιλογή ενός ποτού, που θα ταιριάξει και θα συνδυαστεί απόλυτα με μια συγκεκριμένη περίσταση της ζωής σας. Ανάμεσα σε τόσες εκατοντάδες επιλογές όμως, είναι αρκετές φορές δύσκολο κάποιος να επιλέξει εκείνο το ποτό που θα τον ευχαριστήσει πραγματικά. 

Γι’ αυτό λοιπόν ο ρόλος μιας κάβας είναι πολύ πιο σημαντικός από το ρόλο του απλού προμηθευτή οινοπνευματωδών ποτών. Μια αξιόπιστη και ποιοτική κάβα, μπορεί να σας καθοδηγήσει, να σας συμβουλεύσει αλλά και να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή επιλογή, με βάση τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σας. Αποτελεί ένα ξεχωριστό χώρο, στον οποίο εισέρχεστε και ανακαλύπτετε σπάνιες γεύσεις και αρώματα που δεν θα βρίσκατε πουθενά αλλού. Ένας τέτοιος χώρος είναι σίγουρα και η CANAVA στην πόλη της Αθήνας.

Μια από τις παλαιότερες κάβες της πόλης, η CANAVA αποτελεί ένα χώρο όπου η υψηλή αισθητική συναντά την αγάπη για τα ποιοτικά spirits, σε ένα ραντεβού αισθήσεων. Το κατάστημα στο κέντρο της πόλης υποδέχεται καθημερινά δεκάδες ή και εκατοντάδες πελάτες, που εισπράττουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και όλα αυτά συνδυασμένα με απίθανες τιμές. Οι άνθρωποι της επιχείρησης μοιράζονται σε καθημερινή βάση με τους πελάτες τους την αγάπη για το ποιοτικό ποτό, το οποίο μεταφράστηκε και σε ένα διάσημο ετήσιο event που λαμβάνει κάθε χρόνο στους δρόμους της Αθήνας. Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα street party της πρωτεύουσας.

Η CANAVA καθόλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργίας της, έχει συνεργαστεί με πάνω από 100 συσχετιζόμενες εταιρείες του κλάδου, προσφέροντας στους πελάτες της, ένα τεράστιο εύρος προϊόντων οινοπνευματωδών ποτών, που ξεπερνά τα 6.000 σε αριθμό. Μέσα σε αυτόν τον τεράστιο αριθμό προιόντων, μπορεί κάποιος να περιπλανηθεί ανάμεσα σε ποιοτικά premium spirits (single malt whisky,premium ρούμι,mezcal, gin), όπως επίσης στις 150 διαφορετικές ετικέτες μπύρας που καλύπτουν όλο το γευστικό φάσμα.

Εκτός όμως από τα χιλιάδες οινοπνευματώδη ποτά, στο χώρο του καταστήματος μπορεί κάποιος να βρει προϊόντα delicatessen, καφέ, παγωτού, έως και Cuban και Non Cuban πούρα με έντονα αρώματα και υπέροχο άγγιγμα. Με λίγα λόγια η CANAVA έχει όλα εκείνα τα προιόντα, που μπορούν να μετατρέψουν μια απλή κατανάλωση ενός ποτού, σε μια πραγματικά αξιομνημόνευτη εμπειρία.

Η πλούσια γνώση και η αστείρευτη αγάπη για το κρασί από την CANAVA, έχει δημιουργήσει την πληρέστερη wine list στη χώρα, με προϊόντα που εντυπωσιάζουν και τους πιο απαιτητικούς. Η CANAVA διαθέτει κρασιά από τους εγχώριους αλλά και τους διεθνείς αμπελώνες, σημειώνοντας πάνω από 2.500 ετικέτες κρασί που καλύπτουν όλο το εύρος των ποικιλιών και γεύσεων. 

Ανακαλύψτε σπάνια ποτά, γνωρίστε νέες γεύσεις και κάντε συλλεκτικά δώρα στους αγαπημένους σας, επισκεπτόμενοι το χώρο της εταιρείας. Οι άνθρωποι της κάβας αυτής είναι πάντοτε διαθέσιμοι για να σας εξυπηρετήσουν, είτε μέσω του φυσικού τους καταστήματος, είτε μέσω του ηλεκτρονικού τους καταστήματος, εν ονόματι Wine Outlet. Εκεί θα βρείτε τα πάντα, από καθημερινές ετικέτες κρασιών, μέχρι και τα πιο σπάνια και εκλεκτά ποτά της αγοράς, σε συμφέρουσες τιμές και προσφορές. 

Η CANAVA εδώ και 22 χρόνια στην περιοχή Κάραβελ έχει χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, προσφέροντάς τους την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε κρασί και ποτό. Αυτή η διαρκής εξέλιξης της εταιρείας οδήγησε στη δημιουργία του ηλεκτρονικού της καταστήματος Wine Outlet που εξυπηρετεί κάθε περιοχή της Ελλάδας, ενώ η εταιρεία έχει πλέον επεκταθεί και στο νησί της Σαντορίνης με το κατάστημα “Canava Spirituality”. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία προσπαθεί να προωθήσει περαιτέρω τις δραστηριότητές της στο συγκεκριμένο κλάδο, κάνοντας ακόμα πιο προσιτή την κατανάλωση του ποιοτικού ποτού, το οποίο μέχρι και σήμερα θεωρούνταν μια συνήθεια των λίγων και προνομιούχων. Η αλήθεια όμως είναι πως η απόλαυση ενός εξαιρετικού ποτού, απευθύνεται σε όλους εκείνους που αναζητούν την ικανοποίηση μέσω της ποιότητας και της ουσίας.