Οι συστάσεις είναι περιττές, για το party restaurant Άσπρο Πιάτο επί της Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι που έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως μοναδικό στο είδος του, λόγω της αμεσότητας και της οικειότητας που αποπνέει ο μοντέρνας αισθητικής χώρος του.

Το παρεΐστικο κλίμα, για το οποίο και διακρίνεται, θα σας πείσει να το αναδείξετε σε αγαπημένο σας στέκι για παρεΐστικες στιγμές με άφθονες δόσεις διασκέδασης, σε συνδυασμό με επιλεγμένες και προσεγμένες γεύσεις της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας.

Η ζωντανή μουσική, τόσο ελληνική όσο και ξένη, απογειώνει τη διάθεση και εκτοξεύει το κέφι στα ύψη, κρατώντας σας στο χώρο του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να “φορέσετε” την καλύτερη διάθεσή σας και να πάρετε μέρος σε αυτό το, καθιερωμένο για πολλούς, πάρτι, η συνταγή της επιτυχίας του οποίου παραμένει μυστική.

Tip: Τις Κυριακές, το πάρτι ξεκινάει από το μεσημέρι, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κλείσετε το Σαββατοκύριακο με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Info:

Παρασκευή-Σάββατο: 21.30-05.00, Κυριακή: 15.00-02.00

Τιμές: από 22 ευρώ/άτομο (με κρασί)

Εθνικής Αντιστάσεως 39, Χαλάνδρι
Τηλ. 210 6825181
www.facebook.com/aspropiatoX

Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!