Σήμερα κυκλοφόρησε σε όλα τα formats από τo το EA Play Label της Electronic Arts και η Warner Bros. Interactive Entertainment το Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1. Οι παίκτες θα βρίσκονται σε μία διαδικασία συνεχούς καταδίωξης, πολεμώντας για την επιωβίωσή τους στην δύσκολη προσπάθεια να εξολοθρεύσουν τον περιβόητο «κακό» Voldemort.

«Το σκοτεινότερο περιβάλλον του βιβλίου και της ταινίας σε συνδυασμό με την πλούσια, σε δράση, ιστορία του Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 και τις άπειρες ικανότητες της HD τεχνολογίας έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα ανάπτυξης να προσφέρει στους παίκτες ακόμα δυνατότερη μαγεία, πιο επικίνδυνους εχθρούς και πιο συναρπαστική εμπειρία από ποτέ. Πρόκειται για μια τελείως νέα εμπειρία Harry Potter που πιστεύουμε ότι οι fans της σειράς αλλά και των action games θα λατρέψουν» δήλωσε ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής παραγωγής Jonathan Bunney.

Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για το Xbox 360 (Kinect compatible) για PlayStation 3, Wii, Nintendo DS, Windows PC και κινητές συσκευές.

Πηγή: pcmaster.gr