Το Untold είναι το νέο κόλλημα στο Netflix, μια σειρά ντοκιμαντέρ που πηγαίνει πολύ μακριά και βαθιά για να μας πει την αλήθεια των θεμάτων που πραγματεύεται κάθε φορά.

Και μετά την τρελή επιτυχία του πρώτου Untold για τον καυγά του Ρον Αρτέστ (Untold: Malice at the Palace), η σειρά ντοκιμαντέρ ξαναχτυπά με το δεύτερο από τα 5 ντοκιμαντέρ που θα παρουσιάσει…

Netflix: Έρχεται νέο Untold, άλλο ένα αθλητικό ντοκιμαντέρ κομψοτέχνημα

Το Untold (Άγνωστες Πτυχές) είναι μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix που αναλύει ενδιαφέρουσες ιστορίες από τον κόσμο των σπορ.

Το πρώτο της σειράς, οι Άγνωστες Πτυχές: Καβγάς στο Παλάτι, μας διηγήθηκε τις αιματηρές περιπέτειες που έλαβαν χώρα το 2004 σε αγώνα NBA στο Μίσιγκαν.

Το δεύτερο έρχεται στις 17 Αυγούστου 2021 για να μας πει την ιστορία της μποξέρ Κρίστι Μάρτιν, της αθλήτριας που άνοιξε τον δρόμο για τις γυναίκες ως τα ρινγκ.

Η Μάρτιν κέρδισε έναν αγώνα στο πλαίσιο της μάχης του Μάικ Τάισον με τον Φρανκ Μπρούνο το 1996, λειτουργώντας ως κινητή διαφήμιση για το σπορ.

«Η Κρίστι Μάρτιν ‘‘έσπασε’’ όρια και μύτες, ενώ ανερχόταν στην πυγμαχία, αλλά η δημόσια εικόνα της έκρυβε προσωπικούς δαίμονες, κατάχρηση και μια απειλή της ζωής της», μας λέει το Netflix στη σύνοψη του ντοκιμαντέρ.

Και αναφέρεται στην απίστευτη άνοδό της και την τραγική της πτώση, με το ταξίδι της ζωής της να συνεχίζεται κατόπιν με αποκαλύψεις για τη σεξουαλική της ταυτότητα, μάχη με τον εθισμό και πάλη για την ίδια της τη ζωή τελικά. Όταν προσπάθησε δηλαδή να τη δολοφονήσει ο σύζυγος και προπονητής της.

Οι Άγνωστες Πτυχές: Συμφωνία με τον Διάβολο κάνουν πρεμιέρα την Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021…