Δεν ήταν ακριβώς λίγοι αυτοί που προφήτευαν πως το Hit & Run θα ήταν η μεγάλη καλοκαιρινή επιτυχία του Netflix για το 2021.

Και όχι μόνο είναι, αλλά πλέον περιλαμβάνεται μεταξύ των πιο δημοφιλών σειρών του streaming παρόχου!

Και μιλάμε για μια σειρά που έκανε πρεμιέρα μόλις στις 6 Αυγούστου…

Το Hit & Run έφτασε πολύ κοντά στην κορυφή του αμερικανικού Top 10, μια αγορά-κλειδί για το Netflix, σημειώνοντας αντίστοιχα θριαμβευτική πορεία και σε άλλες χώρες.

Το κανάλι έχει μεγάλα σχέδια για τη νέα επιτυχία του και παρά το γεγονός ότι επισήμως κρατά το στόμα του κλειστό, οι φήμες δίνουν και παίρνουν για ανανέωση της σειράς. Για κάποιους μάλιστα είναι εντελώς σίγουρο.

Όλα δείχνουν πως θα υπάρξει δεύτερη σεζόν του Hit & Run, σειρά που σημειώνει τέτοια νούμερα τηλεθέασης δύσκολα κόβεται από το Netflix. Πόσο μάλλον που ο τρόπος που τελείωσε δείχνει πως θα υπάρξει και συνέχεια.

Η δημιουργική ομάδα (Άβι Ισαχάροφ, Λίορ Ραζ, Ντον Πρέστγουιτς και Νικόλ Γιόρκιν) μίλησε στο Hollywood Reporter, αποκαλύπτοντας πως το Netflix σκέφτεται πολλά και διάφορα για το Hit & Run.

«Το θέλουν να γίνει διεθνής επιτυχία», είπαν οι δημιουργοί και όλοι κατάλαβαν το ίδιο πράγμα: έρχεται και δεύτερος κύκλος του Hit & Run. Πιθανότατα το 2022…

https://www.youtube.com/watch?v=AyF-EQVs9mU