Βαλ, Κάρμεν, Λόλα και Νερέα επιστρέφουν επιτέλους στο Netflix για τον ολοκαίνουριο δεύτερο κύκλο της Valeria, της περσινής σειράς που έγινε μανία στις τέσσερις γωνιές του κόσμου.

Το «ισπανικό Sex and the City», όπως το αποκαλεί ο κόσμος, καθώς οι σχέσεις και οι αναλογίες του με την εμβληματική σειρά είναι κάτι παραπάνω από προφανείς, είναι ωστόσο μια αυθεντική ιστορία που θα λειτουργούσε αυτόνομα ακόμα αν δεν υπήρχαν οι άλλες τέσσερις αξιαγάπητες κυρίες της Νέας Υόρκης.

Βαλέρια: Το ισπανικό Sex and the City επιστρέφει δυναμικά

https://www.instagram.com/p/CROkuA8lMUK/

Το Netflix είχε επιβεβαιώσει από τις 12 Ιουνίου 2020 πως οι 4 κολλητές θα επέστρεφαν και πλέον έχουμε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ο δεύτερος κύκλος του Valeria κάνει πρεμιέρα στις 13 Αυγούστου 2021. Φέρνοντάς μας ξανά σε επαφή με την αγάπη και τη φιλία, αλλά και τον έρωτα και όσα αναπάντεχα κρύβει συνήθως στις βαλίτσες του.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε ακούσει, η Βαλ (Βαλέρια) είναι συγγραφέας που ζει το δράμα του να μην μπορεί να γράψει τίποτα. Αντιμετωπίζει θέματα γάμου με τον άντρα της και θέματα προσωπικής φύσης, έχει όμως πάντα τις τρεις κολλητές της να βασίζεται.

Η δημοφιλής σειρά βασίζεται στα μυθιστορήματα της Ελίσαμπετ Μπεναβέντ, τα οποία προσαρμόστηκαν για τις ανάγκες της μικρής οθόνης.

Αν ψάχνετε ανάλαφρη σειρά για καλοκαιρινό binge-watching, η ισπανόφωνη Βαλέρια έχει τη λύση. Από 13 Αυγούστου 2021 διαθέσιμη στο Netflix…