Το Netflix προσπαθεί να διαλευκάνει τον μυστηριώδη φάκελο με τους εξωγήινους, εν μέσω του πυρετού που έχει ξεσπάσει προσφάτως με όλων των λογιών τις αποκαλύψεις για τα ΑΤΙΑ.

Πρόκειται για μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ που κάνει πρεμιέρα την Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021, και θέλει να μιλήσει με θάρρος και αποφασιστικότητα για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής

Υπάρχουν τελικά εξωγήινοι; Η απάντηση αύριο στο Netflix

Το Top Secret UFO Projects: Declassified έχει έναν στόχο, τη διερεύνηση της υπόθεσης πως οι εξωγήινοι όχι μόνο υπάρχουν, αλλά ζουν ανάμεσά μας εδώ και πολλά χρόνια. Με κάθε εμπλεκόμενο να έχει συγκαλύψει φυσικά το γεγονός.

Το τρέιλερ υπόσχεται σοκαριστικές εικόνες από «αληθινούς εξωγήινους», αλλά και «αποδείξεις» για κρατικές συγκαλύψεις και κυβερνητικές συνωμοσίες.

Η σειρά κάνει λόγο για εξωγήινους και ΑΤΙΑ, συζητώντας γιατί δεν έχουμε δει ποτέ μας αυτό το υλικό. Ενώ υπάρχει, όπως υποστηρίζει. Ισχυρίζεται μάλιστα πως η αλήθεια θα αποκαλυφθεί στο τέλος, αργά αλλά αναπόφευκτα, σε πείσμα των λυσσαλέων προσπαθειών πολλών κυβερνητικών παραγόντων.

Κάποιοι λένε μάλιστα πως είναι η πιο εξονυχιστική ανάλυση που έγινε ποτέ για την εξωγήινη ζωή στη Γη. Φαίνεται να είναι μια ειλικρινής και αυθεντική προσπάθεια να μιλήσουμε επιτέλους χωρίς ταμπού για τα UFO.

Ο Πετρ Βαχλέρ, δημιουργός της σειράς, μοιάζει πεπεισμένος πως οι εξωγήινοι υπάρχουν και κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Και θέλει να μάθει ο κόσμος την αλήθεια.

Το UFO: Άκρως Απόρρητα Σχέδια στο Φως κάνει πρεμιέρα στο Netflix αύριο, 3 Αυγούστου 2021…