Υπάρχει μια περσινή σειρά που μπορεί κάλλιστα να έχει περάσει στα «ψιλά» του ραντάρ σου, καθώς ούτε ο τίτλος ούτε και η σύνοψη θα σε έπειθαν ποτέ να τη δεις.

Το Julie and the Phantoms όμως έχει πολλούς κρυμμένους άσους στο μανίκι του και αν μη τι άλλο το αποδεικνύουν τα τόσα βραβεία που έχει αποσπάσει…

Netflix: Η σειρά που νομίζεις ότι δεν βλέπεται αλλά είναι καλή

«Η Τζούλι έχασε το πάθος της για τη μουσική, όταν η μαμά της πέθανε. Όταν συναντά όμως τρία αγόρια-φαντάσματα που ανεβάζουν το ηθικό της, φτιάχνουν όλοι μαζί μια μπάντα», μας λέει το Netflix για την ανατρεπτική σειρά των Νταν Κρος και Ντέιβιντ Χοτζ.

Είναι μια σειρά που έχει πολλά να πει, δεν πήρε όμως την αγάπη του κόσμου που τόσο χρειαζόταν. Το Julie and the Phantoms έκανε πρεμιέρα το περασμένο φθινόπωρο ως μια εφηβική μουσική δραμεντί με γέλιο και δάκρυ.

Βασίζεται σε μια βραζιλιάνικη σειρά και παρακολουθεί την Τζούλι (Μάντισον Ρέγιες), που πλάι στη μαμά της πέθανε και η αγάπη της για τη μουσική. Και τότε είναι που την επισκέπτονται τα τρία αγόρια-φαντάσματα, πείθοντάς τη να φτιάξουν ένα συγκρότημα.

Παρά το γεγονός ότι η υπόθεση μοιάζει με κακοστημένη φάρσα, η σειρά είχε πάρει διθυραμβικές κριτικές από τους κριτικούς, έχοντας ακόμα το εντυπωσιακό σκορ του 93% στο Rotten Tomatoes.

Υπάρχουν φορές που μοιάζει αφελής και απλοϊκή, στοχεύει ωστόσο στις μικρότερες ηλικιακές ομάδες.

H σειρά έχει τιμηθεί με Emmy, αποσπώντας και μουσικά βραβεία από τον διαγωνισμό του MTV Movie & TV Awards 2021.

Αν ψάχνεις κάτι χαλαρό να δεις τώρα το καλοκαιράκι, μια σειρά ενός κύκλου να ξεκοκαλίσεις ένα Σαββατοκύριακο, το Julie and the Phantoms είναι πάντα διαθέσιμο στο Netflix…