Φυσικά υλικά, γήινα χρώματα σεβασμός στο φυσικό περιβάλλον. Το Coyoacan Playa βρίσκεται, εκεί που σκάει το κύμα, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, στη Βάρκιζα, μέσα στις εγκαταστάσεις της Varkiza Resort. Οφείλει και δανείζεται το όνομά του στην περίφημη συνοικία του της Πόλης του Μεξικο, εκεί όπου έζησε η Frida Kahlo. Απλώνεται σε τρεις χώρους, στο Lounge όπου μπορείς να χαλαρώσεις πάνω στις τεράστιες μαξιλάρες και τους άνετους καναπέδες, απολαμβάνοντας τον καφέ σου, στην παραλία με τις αναπαυτικές και φιλόξενες ξαπλώστρες αλλά και στο Stage όπου λειτουργεί το εστιατόριο.

Ο ιδανικός καμβάς

Bohemian αισθητική, boho λεπτομέρειες, εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και η πραγματική έγνοια για τα πάντα, δημιουργούν μία ζεστή και ταυτόχρονα χαλαρή ατμόσφαιρα, όπως μοναδικά τη δημιούργησε ο interior Γιώργος Παντελούκας. Η αραχνοΰφαντη καλαμωτή στην οροφή επιτρέπει το γλυκό παιχνίδισμα του φωτός. Το φυσικό ξύλο στα έπιπλα λειτουργεί σαν μια φιλόξενη δροσερή αγκαλιά. Ενώ το ξύλινο πάτωμα μοιάζει σαν ντεκ σκάφους με τη θάλασσα  της Βάρκιζας, να λαμπυρίζει στα λίγα μέτρα. Πήλινα αντικείμενα, μικρά έργα τέχνης, λειτουργούν σαν ιδανικός καμβάς για τις γαστρονομικές δημιουργίες. Έξυπνα σκεύη, στιλάτα αντικείμενα, bamboo, rattan, αλλά και κλαδιά φοίνικα, δίνουν ιδιαίτερο τόνο στο χώρο, και τον μετατρέπουν σε ένα σύμπαν χαλάρωσης, ειλικρινών συναισθημάτων και διαθέσεων.

Ένα συνεκτικό και παράλληλα ισορροπημένο μενού

Σε επίπεδο γαστρονομίας, ο έμπειρος και με σημαντικές παρουσίες σεφ Δημήτρης Φέτσης, διοχετεύει τη δημιουργικότητα του και διαχειρίζεται ολόφρεσκα ψάρια και ποιοτικά κρέατα παρουσιάζοντας γευστικά πιάτα και vegan επιλογές. Παρουσιάζει ένα συνεκτικό μενού που κινείται ως βάση στην Μεσογειακή κουζίνα, με έντονες ωστόσο επιρροές από τη Λατινική Αμερική. Φρέσκια και δροσερή η Σαλάτα του Τόνου σερβίρεται με noodles, baby λαχανικά σχάρας ντρέσινγκ από καμμένο σουσάμι και σφένδαμο, μαγιονέζα μαύρου σκόρδου, φύλλα κόκκινης μιζούνα και πέρλες σφενδάμου. Η Paella, φτιάχνεται για δύο, με ρύζι Bomba, ένα από τα καλύτερα στον κόσμο και το ιδανικότερο για το ισπανικό παραδοσιακό φαγητό, αλλά και με chorizo, αγκινάρα, λευκό ψάρι, γαρίδες, χταπόδι, κρέμα καρύδας, και αφρό σέλερι. Το λατινοαμερικάνικο αρωματισμένο από τις όξινες νότες των εσπεριδοειδών, το ceviche, φτιάχνεται με φρέσκο ψάρι, γαρίδα, χταπόδι, πίκλες αγγουριού και αβοκάντο. Το χταπόδι ετοιμάζεται στον αυθεντικό ισπανικό φούρνο, τον josper, δημιουργώντας ισορροπίες ανάμεσα στο μαύρο σκόρδο, την aioli και την τραγανή λαχανίδα.

Ευρηματικά cocktails

Βραβευμένοι mixologists, επιμελούνται τη λίστα των cocktails, με το Coyo Mule που φτιάχνεται με βότκα, μάνγκο, passion fruit και πουρέ από tumbo, ένα εξωτικό φρούτο το Περού να μετατρέπεται γρήγορα το best seller. Το Leon, είναι ένα ακόμη εμβληματικό κοκτέιλ του Coyoacan με βάση την τεκίλα Don Julio Blanco, και με αρωματικά εσπεριδοειδή. Το drinks menu ολοκληρώνεται με αρκετά ακόμη cocktails αλλά και μία πλήρη λίστα  straight alcohol.

Τα θεματικά parties

Συνυφασμένα με την επιτυχία και τη διασκέδαση, είναι και τα θεματικά parties που διοργανώνονται σε εβδομαδιαία βάση από το Coyoacan και την Global Fantasy. Κάθε Τετάρτη είναι προγραμματισμένο το  event με τίτλο «Children of the Sun” με resident dj έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους παραγωγούς, τον Pablo Fierro που μιξάρει house. Τις Πέμπτες στα decks ο Christo Z ενώ κάθε Σάββατο dj Akylla. Τις Κυριακές, η διασκέδαση «πιάνει κόκκινο» με afro house μουσική και τους Gypsy Soul, αλλά και τη συμμετοχή των dj Angelo και dj Mike.

Αυτό το καλοκαίρι, το Coyoacan Playa στην παραλία της Βάρκιζας, θα γίνει ο προορισμός της διασκέδασης, της χαλάρωσης και της δημιουργίας αυθεντικών εμπειριών. Απολαύστε το.

Λειτουργεί από τις 9 το πρωί, έως τις 2 τα ξημερώματα.

Coyacan Playa, Varkiza Resort, Τηλ.: 6948668855

Facebook: CoyoacanAthens

Instagram: @coyoacanathens

Κόστος Σετ Ξαπλώστρας

Καθημερινές: 30 ευρώ πρώτη σειρά, 20 ευρώ δεύτερη

Σαββατοκύριακο: 50 ευρώ πρώτη σειρά, 40 ευρώ δεύτερη