Είναι μια πρόταση που θα αγαπήσουν και τα παιδιά και οι γονείς τους, καθώς ευχάριστες μνήμες θα έρθουν στον νου και την οθόνη τελικά.

Είναι η καλύτερη πρόταση για παιδική σειρά στο Netflix αυτό το καλοκαίρι, έχοντας την ορμή του αξέχαστου παρελθόντος…

Netflix: Τι να δεις με το παιδί σου τον Ιούλιο

Το Masters of the Universe: Revelation κάνει επιτέλους πρεμιέρα στο Netflix στις 23 Ιουλίου, φέρνοντάς μας ξανά σε επαφή με τον Χ-Μαν και τον Σκέλετορ!

Οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος: Αποκάλυψη είναι μια σύγχρονη εκδοχή του αυθεντικού σύμπαντος του Χ-Μαν, των λατρεμένων κινουμένων σχεδίων της δεκαετίας του 1980.

Ο πόλεμος για την Ετέρνια ξεκινά ξανά και ο δημιουργός μάλιστα Κέβιν Σμιθ υπόσχεται πως η νέα σειρά για τον Χ-Μαν δεν θα καταστρέψει την παιδική μας ηλικία! Κι αυτό γιατί σέβεται απόλυτα τη μυθολογία του αγαπημένου υπερήρωα.

Το Masters of the Universe: Revelation μάς επαναφέρει στην Ετέρνια, την οποία έχουν καταστρέψει οι ανηλεείς μάχες Χ-Μαν και Σκέλετορ.

Όσοι έβλεπαν Χ-Μαν στην παιδική τους ηλικία θα το λατρέψουν και δεν αποκλείεται να περάσουν την αγάπη τους και στο παιδί τους.

Ο Κέβιν Σμιθ έχει σκεφτεί τη νέα σειρά ως άτυπη συνέχεια στα παλιά Χ-Μαν, έχοντας μάλιστα κατά νου τους αρχικούς τηλεθεατές της. Τους γονείς σήμερα της νέας γενιάς.

Γι’ αυτό και ξεκινά ουσιαστικά από εκεί ακριβώς που έμεινε η αυθεντική σειρά των 80s. Οι χαρακτήρες έχουν ανανεωθεί μεν δραστικά, αλλά η δυναμική των σχέσεών τους παραμένει ίδια και απαράλλακτη.

Το πρώτο μέρος του Masters of the Universe: Revelation θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 23 Ιουλίου 2021…