Βλέποντας το trailer της νέας σειράς του Netflix, «Sex/Life», ήταν προφανές πως η σεξουαλικότητα και ο έρωτας θα «χτυπούσε κόκκινο», όμως εντέλει δεν ήμουν πραγματικά προετοιμασμένος.

Μέσα στα 8 45λεπτα επεισόδια της σειράς, πέρασαν ατέλειωτες στιγμές σεξ, ερωτισμού, πάθους, αγάπης και χαζών επιλογών.

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από την παντρεμένη με δύο παιδιά Billie (Sarah Shahi), που έχει αφήσει πίσω της την «έξαλλη» ζωή που έκανε 10 χρόνια πριν, μία περίοδος της ζωής της που στιγματίστηκε από τον γοητευτικό Brad (Adam Demos).

Πλέον, παντρεμένη με τον Cooper (Mike Vogel), τα έχει όλα μαζί του: ευτυχισμένη ζωή, σπίτι, χρήματα και φυσικά παιδιά.

Το «κάτι» που της λείπει είναι το ερωτικό κομμάτι, το οποίο ο Brad της το προσέφερε στο 100% και ο Cooper βρίσκεται πίσω σε αυτό το κομμάτι. Κάπως έτσι, η Billie θα ξεκινήσει μία διαδικασία «ταξιδιού» στο ερωτικό της παρελθόν με τον Brad, πάντα όμως θα ανοίγει τα μάτια και θα προσγειώνεται στην πραγματικότητα.

Πολλά θα αλλάξουν όταν θα συναντήσει την κολλητή της φίλη, Sasha (Margaret Odette) και το παρελθόν της της «χτυπήσει την πόρτα». Στη κατάσταση θα «μπει» και ο Cooper, που δεν είναι χαζός και βλέπει πως ο γάμος του περνάει μία κρίση και θα πρέπει να βρει λύσεις.

Το ερώτημα είναι το εξής: πρέπει κανείς να σταματήσει να βασανίζεται στη σκέψη του «πικάντικου» παρελθόντος του και απλά να το ξαναζήσει ή να ζήσει το ευτυχισμένο του παρόν ξεγράφοντας μια και καλή το παρελθόν;

Η άποψη του lordoftheseries.gr

Όσο και να θέλω να δω με καλό μάτι και όσο πιο ουδέτερα γίνεται το Sex/Life, το κακογραμμένο σενάριο δεν μου το επιτρέπει. Πρόκειται για μία ιστορία με ελάχιστο ρεαλιστικό δράμα και νόημα και υπερβολικά πολύ σεξ και γυμνό. Πολλές επιλογές των χαρακτήρων απλά δεν είναι λογικές, όσο και να της δεις υπό το πρίσμα του έρωτα τους.

Σκηνοθεσία και ερμηνείες (ιδιαίτερα οι ερμηνείες) είναι σε καλύτερο σημείο σχετικά με το σενάριο, κάτι που ίσως σώζει λίγο την κατάσταση. Η μουσική, οκ, είναι στο vibe που διαθέτει και η σειρά, με κομμάτια αισθησιακά, αλλά μέχρι εκεί.

Συνοπτικά, η νέα σειρά του Netflix αποτυγχάνει παταγωδώς να δημιουργήσει ένα έστω μέτριο ερωτικό δράμα και αντιθέτως αναλώνεται στο επιφανειακό, το γυμνό, που σίγουρα «πουλάει» περισσότερο. Το Sex/Life αν θα «μείνει» για κάτι, αυτό θα είναι για τις τίμιες ερμηνείες του.

https://www.youtube.com/watch?v=isBsxgo3k7A