Είναι αισίως καλοκαίρι του 2021 και μαθαίνουμε συνεχώς περισσότερα πράγματα για έναν από τους πλέον αναμενόμενους κύκλους σειράς του Netflix.

Ένας κύκλος που έχει καθυστερήσει πάρα πολύ, αφήνοντας χώρο για φήμες και εικασίες με το τσουβάλι…

Ozark: Προβλέψεις και προγνωστικά για την 4η σεζόν

Ο τελευταίος κύκλος του Ozark ξέρουμε ότι θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη, όπως και η τελευταία σεζόν του Breaking Bad δηλαδή. Κάθε μέρος θα αποτελείται από 7 επεισόδια.

Η παραγωγή της τέταρτης σεζόν ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2020, με δεδομένο λοιπόν ότι μεσολαβεί ένας χρόνος μεταξύ της έναρξης των γυρισμάτων και της πρεμιέρας των νέων επεισοδίων, περιμένουμε τον νέο κύκλο στα τέλη του 2021.

To Deadline ισχυρίζεται πως το πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν θα κυκλοφορήσει στο τέλος του 2021 και την άνοιξη του 2022 το δεύτερο.

Στο cast επιστρέφουν, όπως μας είπε το Netflix επισήμως, οι Τζέισον Μπέιτμαν, Λόρα Λίνεϊ, Σοφία Χούμπλιτζ, Τζούλια Γκάρνερ και Σκάιλαρ Γκέρτνερ, πλάι στα δευτερεύοντα μέλη.

Σύμφωνα με το Deadline, μεγαλύτερο ρόλο θα αποκτήσουν στον νέο κύκλο οι Felix Solis (Ναβάρο) και Damian Young (Τζιμ).

Μετά τον φανταστικό τρίτο κύκλο, όλοι περιμένουν πώς και πώς τα νέα επεισόδια. Ρόλο-κλειδί αναμένεται να έχει η ειδική πράκτορας Μάια, όσο τα ερωτήματα δίνουν και παίρνουν για τη νέα σεζόν.