Το Όζαρκ ήταν ένα από τα ασφαλέστερα στοιχήματα να δει κανείς, καθώς το λάτρεψε το παγκόσμιο κοινό, θέτοντας μια σοβαρή υποψηφιότητα για καλύτερη σειρά του Netflix.

Τι ξέρουμε όμως για τον τέταρτο και τελευταίο κύκλο, που θα ρίξει αυλαία έπειτα από τρεις υπερεπιτυχημένες σεζόν;

Το Ozark έκανε πρεμιέρα το 2017 και έγινε κολοσσιαία επιτυχία σχεδόν από την αρχή. Ο κόσμος έμοιαζε να έχει πάθει εμμονή και το Netflix την ανανέωσε αμέσως. Όταν έκανε μάλιστα πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν, το κανάλι έδωσε άμεσα το πράσινο φως και για τρίτη.

Η οποία έκανε αργοπορημένη πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2020, άξιζε όμως η αναμονή. Ήταν, κατά γενική ομολογία, η καλύτερη σεζόν του Όζαρκ.

Το Netflix ανανέωσε τη σειρά και για τέταρτο κύκλο τον Ιούνιο του 2020, αν και τα καλά νέα διαδέχτηκαν οι κακές ειδήσεις, καθώς το κανάλι ξεκαθάρισε πως η τέταρτη σεζόν θα είναι και η τελευταία.

Είπε βέβαια πως η σεζόν-φινάλε θα σπάσει σε δύο μέρη και καθένα θα αποτελείται από 7 επεισόδια.

Η παραγωγή του νέου κύκλου δεν είναι σαφές σε τι στάδιο βρίσκεται, μέσα στο χάος και τις ανατροπές που έχει επιφέρει η πανδημία στα τηλεοπτικά πράγματα.

Ο πρωταγωνιστής, σκηνοθέτης και παραγωγός Τζέισον Μπέιτμαν είχε αποκαλύψει ωστόσο στο IndieWire ότι ο 4ος κύκλος ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει γυρίσματα στις 9 Νοεμβρίου 2020.

Το Netflix δεν επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, ούτε τις διέψευσε. Δεν είναι γνωστό αν σταμάτησαν και ξεκίνησαν εκ νέου. Σύμφωνα πάντως με κάποιες πηγές, τα γυρίσματα συνεχίζονται ακόμα.

Επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχουμε για την ώρα, παρά το γεγονός ότι έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου.

Με δεδομένο πάντως ότι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από τα τέλη του 2020, υπάρχουν καλές πιθανότητες να δούμε καινούρια επεισόδια πριν το τέλος του 2021, μεταξύ Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου.

Αυτό εκτιμούν οι περισσότεροι, πως το πρώτο μέρος του 4ου κύκλου θα έρθει μέσα στο 2021, αφήνοντας το μεγάλο φινάλε του δεύτερου μέρους για τις αρχές του 2022.