Ολόφρεσκος, άρχισε να προβάλλεται στις 14 Απριλίου, ο δεύτερος κύκλος του σταθερά αμφιλεγόμενου ριάλιτι σόου του Netflix συνεχίζει να διχάζει το παγκόσμιο κοινό.

Η Μισέλ Μπιουτό επέστρεψε ως παρουσιάστρια του δημοφιλέστατου Netflix Original, οι διαγωνιζόμενοι του οποίου μπήκαν σε καραντίνα με όχημα το ζεστό χρήμα.

Το κοινωνικό πείραμα έχει ακόμα περισσότερο δράμα και συγκίνηση, μέσα στις εύθραυστες συμμαχίες και τις δηλητηριώδεις έχθρες που θα αναδείξουν έναν νικητή, τον άνθρωπο που θα καταφέρει να βάλει στο χέρι αυτές τις 100.000 δολάρια κερδίζοντας τον online διαγωνισμό.

Η δεύτερη σεζόν του The Circle ξεκίνησε πολύ δυνατά και όλα τα στοιχήματα είναι ανοιχτά. Ξέροντας πλέον από τον πρώτο κύκλο πώς δουλεύει το σόου, οι διαγωνιζόμενοι τα δίνουν όλα από το πρώτο επεισόδιο, καθώς εμπόδια δεν υπάρχουν στη μάχη για το πλούσιο έπαθλο.

Το The Circle είναι ένα ριάλιτι που περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα ανθρώπων που ζουν αποκλειστικά online και μάχονται για τη δημοτικότητα στα κοινωνικά μέσα. Μόνο που αυτές οι αδρές γραμμές δεν μπορούν να περιγράψουν όσα λαμβάνουν χώρα στο παιχνίδι.

Όποιος έχει δει τον πρώτο κύκλο, θα δει αναμφίβολα και τον δεύτερο. Όσοι δεν έχουν έρθει σε επαφή με το ιδιοσυγκρασιακό ριάλιτι, η δεύτερη σεζόν είναι ο ιδανικός τρόπος να το κάνουν, καθώς όλα επιτρέπονται πια.

Για την ώρα είναι διαθέσιμα τα 8 πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Στις 28 Απριλίου έρχονται τα επεισόδια 9-12 και το φινάλε (επεισόδιο 13) αναμένεται στις 5 Μαΐου.

https://www.youtube.com/watch?v=NkVomtJZ7uM