Στο φινάλε οδεύει η σειρά «The Walkind Dead» και επίσημα. Η ιστορική σειρά αναμένεται να ολοκληρωθεί χαρίζοντας στους θαυμαστές της μια μεγάλη σε διάρκεια σεζόν. Συγκεκριμένα η 11 σεζόν της σειρά θα αποτελείται από 24 επεισόδια. Τα πρώτα 12 επεισόδια θα προβληθούν το 2021 ενώ τα υπόλοιπα 12 το 2022.

Ωστόσο, μπορεί η σειρά να φτάνει στο τέλος της αυτό όμως δεν είναι και το οριστικό «αντίο» προς τους τηλεθεατές όπως μας ενημερώνει το lordoftheseries.gr.

Το AMC ζήτησε ακόμα δύο Spinoffs. Το πρώτο spinoff θα περιστρέφεται γύρω από την Carol και τον Daryl και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2023.

Όσον αφορά στο 2ο Spinoff, αυτό θα είναι μια ανθολογική σειρά με αυτοτελείς ιστορίες και θα περιλαμβάνει νέα πρόσωπα αλλά και backstories χαρακτήρων που ήδη έχουμε δει. Ο τίτλος του θα είναι «Tales of The Walking Dead».

Ο Scott Gimple, υπεύθυνος του σύμπαντος του TWD δήλωσε: «Πέρασαν 10 χρόνια και έχουμε ακόμα δύο μπροστά μας και παραπάνω ιστορίες να πούμε μετά από αυτό. Αυτή η σειρά ήταν πάντα για τους ζωντανούς, με ένα παθιασμένο cast, σεναριογράφους και παραγωγούς. Φέραμε στην ζωή το όραμα του Robert Kirkman με τους καλύτερους φανς του κόσμου. Έχουμε εκπληκτικές ιστορίες να πούμε ακόμα και το τέλος θα είναι η αρχή για νέες ιστορίες, νέους χαρακτήρες, φωνές, μέρη και μυθολογίες. Αυτό θα είναι ένα τεράστιο τέλος που οδηγεί σε νέες πρεμιέρες. Η εξέλιξη έρχεται το The Walking Dead ζει» .

Η Angela Kang, Showrunner της σειράς είναι αυτή που θα αναλάβει και το πρώτο spinoff. «Είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεχίσουμε να λέμε ιστορίες με υπέροχους σεναριογράφους και παραγωγούς. Θα φέρουμε ένα επικό τελευταίο κεφάλαιο στην σειρά. Η μητρική σειρά ήταν το δημιουργικό μου σπίτι για μια δεκαετία και είναι γλυκόπικρο που το φέρνω στο τέλος του. Αλλά είμαι ενθουσιασμένη που θα φέρω νέες ιστορίες με τον Scott Gimple την Carol και τον Daryl. Το να δουλεύω με την Melissa και τον Norman είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα της καριέρας μου και χαίρομαι που θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και να λέμε ιστορίες» δήλωσε η Angela Kang.