Δέκα χρόνια μαζί στη σκηνή, δέκα χρόνια συναυλιών- χειμώνα ή καλοκαίρι- στην Ελλάδα και στο εξωτερικό γιορτάζουν φέτος οι Locomondo. Στην καλοκαιρινή τους συναυλιακή οδύσσεια έχουν στις αποσκευές τους την καινούργια τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Οδύσσεια»!

Η μεγάλη μουσική παρέα των ρέγγε, σκα και λάτιν ρυθμών έχει κερδίσει-πλέον- τις καρδιές όλων –μικρών και μεγάλων – εδώ και χρόνια παντού, αφού «κρύο δεν κάνει στην Ελλάδα, κρύο δεν έκανε ποτέ», στίχος που δεν έχει αφήσει ασυγκίνητο ούτε το κοινό στις συναυλίες στην Ευρώπη!

Με τα τραγούδια τους, την ενέργεια και την ζωντάνια που εκπέμπουν οι Locomondo μετατρέπουν την κάθε συναυλία τους σε ένα ατελείωτο πάρτι, όπου τον πρώτο λόγο έχει η μουσική και ο χορός.

Κόσμος και συγκρότημα γίνονται ένα, και κάθε συναυλία χαμόγελο και γιορτή με τους Locomondo στο ρεφρέν να τραγουδούν πως «θέλω να σαι εκεί, ο,τι κι αν συμβεί!», θίγοντας παράλληλα μέσα απ’ τα τραγούδια τους τα… κακώς κείμενα με τον γνωστό τους τρόπο από το 2003 που ξεκίνησαν μέχρι σήμερα.

Αύριο Σάββατο οι Locomondo εμφανίζονται στο Soly Bay στη Φούρκα της Χαλκιδικής.
Ώρα έναρξης: 9:30 το βράδυ