Ένα εκπληκτικό μουσικό ραδιοφωνικό γεγονός, συμβαίνει αυτή τη στιγμή, στο Mall Athens! Σήμερα ξεκίνησε το live studio του Sfera 102,2 στο πλαίσιο της Ελληνικής Εβδομάδας Μουσικής. Από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 12.00 τα μεσάνυχτα, non stop μουσική και αποκλειστικές συνεντεύξεις με συνεχείς εναλλαγές και παρέλαση όλων των αστεριών της εγχώριας, μουσικής σκηνής.

Στο υπερσύγχρονο στούντιο παρευρίσκονται χιλιάδες ακροατές που παρακολουθούν live τις εκπομπές από τους, ιδιαίτερα, κεφάτους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και βλέπουν από κοντά, τους αγαπημένους καλλιτέχνες.

Όλοι οι παραγωγοί του σταθμού είναι εκεί: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Ράνια Κωστάκη, ο Γιώργος Λιανός, ο Βασίλης Δρυμούσης, η Μαρία Φραγκάκη, η Ελένη Κολοκοτρώνη, ο Βαλεντίνο, η Ναταλία Γερμανού, ο Δημήτρης Σαράντος, η Μαριάντα Πιερίδη!

Μέχρι στιγμής από το στούντιο πέρασαν οι: Γιάννης Πλούταρχος, η Κωνσταντίνα, η Καίτη Γαρμπή, ο Βο, o Πάνος Κιάμος, o Κώστας Μαρτάκης , η Ελένη Φουρέιρα, η Φανή Δρακοπούλου, οι Τus, o Πάνος Καλλίδης και έπεται συνέχεια…

Η Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου.

Κάθε ώρα, ένας νέος καλλιτέχνης δίνει το παρόν και γεμίζει με θετική ενέργεια το στούντιο. Ακούγονται νέες και παλιές, αξέχαστες επιτυχίες, αποκαλύπτονται… μυστικά και πικάντικες, προσωπικές ιστορίες.

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως η μουσική ενώνει τους ανθρώπους, τους μεταλλάσσει, τους κάνει πιο αισιόδοξους. Όλα τα υπόλοιπα είναι έξω και μακριά από αυτό το γιορτινό κλίμα.

Μπείτε στο κλίμα του Sfera και της Ελληνικής Εβδομάδας Μουσικής τώρα που… γυρίζει!
Ολόκληρο το πρόγραμμα του σταθμού αναμεταδίδεται από το Μall Athens και με live streaming από το site του σταθμού. (http://www.sfera.gr/v2)