Το «Δειπνοσοφιστήριον Catering» υποδέχτηκε κόσμο από τον χώρο των media το πρωινό της Τρίτης 26/6, σε ένα ξεχωριστό brunch στον ανανεωμένο χώρο του Museum Restaurant του Μουσείου Γουλανδρή.
Οι καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων εμπορικά στελέχη, δημοσιογράφοι, food bloggers, αλλά και προσωπικότητες της ελληνικής τηλεόρασης, απόλαυσαν ένα πλούσιο brunch με ευρεία γκάμα γεύσεων, επιμελημένο από τον executive chef του εστιατορίου, Δημήτρη Σκαρμούτσο.
Ο chef με υλικά και γεύσεις από την Ελλάδα αποκλειστικά επιλεγμένα από το «Δειπνοσοφιστήριον Catering», δημιούργησε ένα πλούσιο brunch που ικανοποίησε και τον πιο αυστηρό καλεσμένο.
Από την εκδήλωση φυσικά δεν έλειψαν οι απολαυστικές γλυκές δημιουργίες του νέου μέλους της οικογένειας «Δειπνοσοφιστήριον» του pastry chef Richard Phelion, τις οποίες οι επισκέπτες του Museum Restaurant μπορούν να απολαύσουν στον ιδιαίτερο χώρο στο κέντρο της Κηφισιάς.
Τη λειτουργία και τη διαχείριση του Museum Restaurant έχει το «Δειπνοσοφιστήριον Catering», το οποίο καταφέρνει να μεταδίδει τις αξίες του σε κάθε χώρο που αναλαμβάνει, ενώ εδώ και είκοσι χρόνια έχει μετατρέψει την εμπειρία του catering σε μια ιδιαίτερη και τρυφερή εμπειρία, ξεχωριστή για κάθε εκδήλωση.