To Oozora συνεχίζει να δημιουργεί τις τάσεις της Αθηναϊκής εστιατορικής σκηνής. Το κορυφαίο restaurant bar των Βορείων Προαστίων, στο εμβληματικό νεοκλασικό της οδού Δηληγιάννη 54 στο Κεφαλάρι, εγκαινιάζει τη χειμερινή σεζόν με ηχηρή μεταγραφή στην κουζίνα του, με το μενού του να εστιάζει στην ιαπωνική κουζίνα, δίδοντας έμφαση στην εξαιρετική πρώτη ύλη και τις τεχνικές. Ο νέος Executive Chef, Andy Lay, μετά από μακροχρόνια επιτυχημένη πορεία ως sushi chef στα παγκοσμίως γνωστά γιαπωνέζικα εστιατόρια Nobu Matsuhisa της Μυκόνου και της Αθήνας, στα Nammos της Μυκόνου και της Κουρσεβέλ της Γαλλίας, αλλά και σε πολλά εστιατόρια του Λονδίνου, αναλαμβάνει με την ομάδα του να απογειώσει την γιαπωνέζικη κουζίνα του Oozora the House. Τα νέα signature πιάτα του chef Andy Lay, που δημιούργησε αποκλειστικά για τo χειμερινό μενού του Oozora, υπακούουν στις επιταγές της ιαπωνικής υψηλής γαστρονομίας και προκαλούν τους ουρανίσκους. Το sashimi έχει την τιμητική του, με τον Αστακό και τα λευκόσαρκα ψάρια να πρωταγωνιστούν! Live Lobster Sashimi, Whole White fish Sashimi, Red Mullet sashimi with chilly jalapeno, είναι μερικές από τις επιλογές του νέου μενού του Oozora. Ο νέος Executive Sushi Chef του Oozora, θα βρίσκεται ζωντανά με την ομάδα του, στη μεγάλη σάλα του Oozora, πίσω από τα sushi bars, τα οποία πλέον είναι δυο, αφού το bar του εστιατορίου μετακόμισε σε πιο prive χώρο, ανάμεσα στις σάλες. Ο chef Andy Lay επιλέγει τις καλύτερες πρώτες ύλες και χρησιμοποιεί τις πλέον ακριβείς τεχνικές για να δημιουργήσει μοναδικά sushi rolls, maki, nigiri και sashimi platters με akami, sea bass, salmon, hamachi και mackerel, με αρκετές επιλογές και για vegetarians. Από τη ζεστή κουζίνα του εστιατορίου θα συνεχίσουν οι δημιουργίες της ασιατικής κουζίνας, με πιάτα που αγαπήθηκαν πολύ από το Αθηναϊκή κοινό και τους επισκέπτες της πόλης. Για φέτος το χειμώνα, το Oozora θα λειτουργεί τα μεσημέρια της Κυριακής (από αρχές Νοεμβρίου) στον χώρο του bar club restaurant OMU, που βρίσκεται στον όροφο πάνω από το εστιατόριο. Το concept περιγράφεται από έναν μεγάλο μπουφέ με sushi και ζεστή κουζίνα, αλλά και με πολλές επιλογές για παιδιά, με υπέροχες μουσικές και χαλαρή ατμόσφαιρα. Οικοδεσπότες του «Oozora The House» είναι οι κ.κ. Μανώλης Πλατής, Γιάννης Μωραΐτης και Γιάννης Μωράκης.
Το Oozora The House σε μια ματιά
- Όνομα: Oozora The House
- Executive Sushi Chef: Andy Lay
- Διευθυντής: Νεκτάριος Ντάλλας
Περιγραφή κουζίνας: Japanese – Asian Ωράριο:
- Τρίτη – Σάββατο: 20:00 – 01:00
- Κυριακή: 13:00 – 19:00
- Δευτέρα: Κλειστά
Κρατήσεις: 210 8018515 Διεύθυνση: Δηληγιάννη 54, Κεφαλάρι www.oozora.gr oozora.restaurant