Ένα μοναδικό βραβείο απέσπασε το Batman Arkham City, το videogame του σκοτεινού ιππότη για PlayStation 3, Xbox360 και PC.

Διακρίθηκε με τον τίτλο του καλύτερου Action Adventure Game της χρονιάς από το Gamespot ενώ στην κατηγορία είχε να αντιμετωπίσει μεγαθήρια του είδους όπως το Deus Ex: Human Revolution, το LA Noire, το Uncharted 3: Drake’s Deception και το διασκεδαστικότατο Saints Row The Third.

Στο Batman Arkham City παίρνεις το ρόλο του Batman και λαμβάνεις μέρος σε απίστευτες περιπέτειες στην πόλη Arkham. Αντιμετωπίζεις τον ψυχοπαθή Joker μαζί με την Harley Quinn, οι οποίοι προσπαθούν να καταστρέψουν ότι μπαίνει στο δρόμο και τα πανούργα σχέδια τους. Επίσης αντιμετωπίζεις για πρώτη φορά και τους Hugo Strange , Catwoman & Penguin!

Η Catwoman είναι playable χαρακτήρας με τη δική της ξεχωριστή ιστορία και στόχους τα οποία αρμόζουν στην αμφιλεγόμενη προσωπικότητά της. Έρχεται «πακέτο» με μια σειρά από gadgets που κάνουν τη ζωή της ευκολότερη, σκαρφαλώνει, κρεμιέται και κινείται τελείως διαφορετικά σε σχέση με τον Batman και έχει τελείως δικό της στυλ μάχης.

Η πόλη είναι γεμάτη με σημαντικές τοποθεσίες από την ιστορία του comic, ενώ ο ίδιος ο Batman έχει πλέον τη δυνατότητα να εξουδετερώνει τους αντιπάλους του με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους, και οι δεκάδες κινήσεις συνδέονται μεταξύ τους σε ένα σύστημα συνεχών κτυπημάτων που κάνουν τη μάχη πραγματικά απολαυστική.

Το Batman Arkham City κυκλοφόρησε από τους πολυβραβευμένους Rocksteady Studios, τους δημιουργούς του επίσης εκπληκτικού και έντονα ατμοσφαιρικού Batman: Arkham Asylum. Να σημειώσουμε εδώ ότι και το Batman Arkham Asylum διατίθεται αυτή τη στιγμή στα καταστήματα και μάλιστα σε πολύ προσιτές τιμές.