Τo Blend επιστρέφει δυναμικά την παραμονή Πρωτοχρονιάς με ένα δυνατό party στο Sixx club με την techno house diva Nicole Moudaber. Μαζί με την εντυπωσιακή DJ, παραγωγό και remixer θα εμφανιστούν οι Mikee και Manolaco.

Η Nicole Moudaber με τον σκληρό, groovy αλλά και ταυτόχρονα γεμάτο ψυχή ήχο της, κατάφερε από πολύ νωρίς να κάνει φανατικούς θαυμαστές της τους Carl Cox και Steve Lawler. Ο Cox άρπαξε τα πρώτα κομμάτια της για την Intec και την έχει να παίζει μαζί του στο club Space στην Ίμπιζα, εδώ και τρεις σεζόν, και ο Lawler συμπεριέλαβε τη δουλειά της στις Viva & iVav.

Από τότε κυκλοφορεί κομμάτια της σε labels όπως οι 8Sided Dice, Kling Klong, Monique Musique and Waveform Recordings, ενώ έχει κάνει remix και για καλλιτέχνες όπως οι Santos, Martin Eyer, Mauro Picotto and Fergie.

Με περισσότερα residencies στην Ίμπιζα και στην Κολωνία και με εμφανίσεις στο Ministry of Sound, στο SW4 festival του Λονδίνου και το Dance.Here.Now Festival της Νέας Υόρκης, η φήμη της ως η groovy κυρίαρχος των main rooms έχει επικρατήσει για τα καλά.

Πηγή: clubber.gr