Αν υπήρχε ένα πράγμα για το οποίο ήταν σεβαστή η Funcom πριν την εποχή που άρχισε να ασχολείται με τα MMOs (το Age of Conan αλλά και το The Secret World), αυτό ήταν το σπουδαίο adventure παιχνίδι της, το The Longest Journey.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Ragnar Tornquist όχι μόνο άφησε ελπίδες για ένα καινούριο επεισόδιο της σειράς, αλλά είπε ότι ασχολείται με αυτήν την υπόθεση πολύ ενεργά.

«Το 95% του χρόνου μου – ή μάλλον το πιο σωστό είναι ότι το 120% του χρόνου μου είναι δεσμευμένο στο The Secret World, αλλά εγώ χρησιμοποιώ το ένα τέταρτο αυτού του χρόνου για να δουλεύω και σε άλλα πράγματα», είπε πιο συγκεκριμένα ο Tornquist. «Πάντοτε έχω καινούριες ιδέες για το μέλλον. Ο κόσμος με ρωτά, για παράδειγμα, πότε θα υπάρξει κάποια συνέχεια του Dreamfall: The Longest Journey και αυτό που τους λέω είναι ασχολούμαι με αυτή την υπόθεση πολύ ενεργά. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στο The Secret World, αλλά μόλις κυκλοφορήσει θα μπορέσει να συζητήσω κι άλλα παιχνίδια».

Ο Tornquist ισχυρίστηκε ότι ένα νέο Longest Journey είναι απολύτως πιθανό: «Είναι κάτι που συζητάμε πολύ συχνά. Αυτό που θέλουμε είναι να τελειώσουμε το The Secret World και να δούμε την κατεύθυνση που θα ακολουθήσουμε και τον τίτλο που θα μας απασχολήσει μετά. Θα χαιρόμουν πολύ αν επιστρέφαμε στο The Longest Journey κάποια στιγμή».

Πηγή: pcmaster