Ευχάριστα νέα για τους λάτρεις των ταινιών επιστημονικής φαντασίας, καθώς έκανε πρεμιέρα το trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας του καλοκαιριού. Ο Μάθιου Βον, σκηνοθέτης του «Kick-Ass» σκηνοθετεί το πολυαναμενόμενο prequel της σειράς ταινιών «X-Men», με τίτλο «X-Men: First Class» και μας παρουσιάζει πώς ξεκίνησαν όλα για τους θρυλικούς αυτούς ήρωες.

Πριν γίνουν οι Professor X και Magneto, ο Τσαρλς Ξαβιέ και ο Έρικ Λενσέρ ήταν κολλητοί και συνεργάτες, ενώ δούλευαν και με άλλους μεταλλαγμένους, για να σταματήσουν τη μεγαλύτερη απειλή που είχε γνωρίσει ποτέ ο κόσμος. Στην πορεία όμως, δημιουργείται μια ρήξη ανάμεσά τους, που οδηγεί στον αιώνιο πόλεμο μεταξύ της Αδελφότητας.

Ο Μπράιαν Σίνγκερ, σκηνοθέτης των πρώτων ταινιών «X-Men», τελεί αυτή τη φορά χρέη παραγωγού. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι οι Τζέιμς ΜακΑβόι («Wanted», «The Last King of Scotland»), Μάικλ Φασμπίντερ («Hunger»), Τζένιφερ Λόρενς («Winter’s Bone»), Ρόουζ Μπερν («Knowing»), Τζάνιουαρι Τζόουνς («Mad Men») και Κέβιν Μπέικον («Kinsey»).

Η ταινία «X-Men: First Class» έρχεται στις αίθουσες στις 2 Ιουνίου 2011.

Δείτε το trailer…