Οι πρόβες καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο MadWalk πραγματοποιήθηκαν χθες, Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση Ξιφασκίας, στο Ελληνικό.
Το Madwalk είναι το απόλυτο Fashion Music Project, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση Ξιφασκίας, στο Ελληνικό. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί ομαδική επίδειξη μόδας που θα συνοδεύεται από live performances κορυφαίων ονομάτων της εγχώριας μουσικής σκηνής, με στόχο την καθιέρωση ενός φαντασμαγορικού ετήσιου θεσμού.

Με έμπνευση από τη δημιουργικότητα της μόδας και τη δύναμη της μουσικής, το μοναδικό show θα περιλαμβάνει live performances και ανατρεπτικά fashion shows, με την συμμετοχή 8 κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών (Apostolis Mitropoulos, Celia Kritharioti Haute Couture, Deux Hommes, Yiorgos Eleftheriades, Mary Katrantzou, Mi-Ro, Orsalia Parthenis και Vrettos Vrettakos), καθώς και 8 δημοφιλών καλλιτεχνών.

Το highlight της βραδιάς ήταν η τούρτα έκπληξη MadWalk by Vodafone, που έφερε ο Θέμης Γεωργαντάς στην Έλενα Παπαρίζου για τα γενέθλια της!