Ξεκινήστε την καινούρια χρονιά με τον πιο healthy τρόπο! Το Hard Rock Cafe Athens, Αδριανού 52, στο Μοναστηράκι, στηρίζοντας το Veganuary, σας περιμένει όλο τον Ιανουάριο με το πιο απολαυστικό vegan menu της Αθήνας.

Οκτώ ανάλαφρα, δροσερά πιάτα και τρία mocktails περιμένουν όλους τους vegan, αλλά και όσους θεωρούν πως «το παρα-έκαναν» στις γιορτές. Δοκιμάστε λαχταριστά cavatappi ζυμαρικά, «ριγμένα» σε μια κρεμώδη σάλτσα μανιταριών με ευχάριστες νότες από σκόρδο και φρέσκο θυμάρι. Συνδυάστε άψογα το Mushroom Primavera Pasta πιάτο σας με την Quinoa Mexican Salad με φρέσκα, ζουμερά λαχανικά κατευθείαν από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής. Οι λάτρεις αυτής της κουζίνας θα «ξε-τρελαθούν» επίσης και με τη χορτοφαγική εκδοχή των Moving Mountains® Tacos.

Από το menu του Hard Rock Cafe Athens δε θα μπορούσε, φυσικά, να λείπει ένα burger. Ετοιμαστείτε για το πιο λαχταριστό, φυτικό μπιφτέκι του Moving Mountains® BBQ Stack Burger! Vegan μαγιονέζα, λιωμένο vegan τυρί και σπιτική σάλτσα barbeque «αγκαλιάζουν» το μπιφτέκι μαζί με τουρσί κρεμμύδι και άνηθο, ντομάτα, μαρούλι και τραγανά κρεμμύδια. 

Αν από την άλλη, προτιμάτε κάτι που θα «διασκεδάσει» και θα ενυδατώσει τον ουρανίσκο σας, δοκιμάστε οπωσδήποτε την Courgette & Guacamole Bruschetta, που έχει ένα φοβερό μείγμα αρωμάτων και υφών με μαλακό, ψητό κολοκυθάκι, γουακαμόλε, μια πρέζα τσίλι, όλα γλασαρισμένα με μπαλσάμικο. Η Quorn™ Tenders Salad, με vegan κομμάτια τύπου κοτόπουλο και τα Cauliflower Wings με vegan τύπου βουβαλίσιες φτερούγες εναρμονίζονται απόλυτα με την μπρουσκέτα σε μια γιορτή ιταλικών γεύσεων.

Το vegan menu απογειώνει η ζεστή πουτίγκα Sticky Toffee Pudding καραμέλας βουτύρου σερβιρισμένη με vegan παγωτό βανίλιας και πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη. Επιλέξτε να συνοδεύσετε το γεύμα σας με ένα από τα τρία φανταστικά κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ. Διαλέξτε ανάμεσα στο φουλ αναζωογονητικό Cucumber Mint Lime Press με φλίδες αγγουριού, αγάβη και όξινο χαρακτήρα, το Chile Lime Pineapple με γλυκόξινες νότες ανανά και μοσχολέμονου ή το Strawberry Basil Lemonade, μια κλασική λεμονάδα με twist φράουλας και βασιλικού.

Το Hard Rock Cafe, πιστό στις αξίες και στο motto του «Save the Planet», απευθύνεται -εκτός από όσους είναι αποκλειστικά vegan- σε όσους θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή στις διατροφικές τους συνήθειες, αλλά και σε όσους θέλουν να συνεισφέρουν στην προσπάθειά του για ευαισθητοποίηση σχετικά με μια διατροφή που δεν είναι επιβλαβής για τον πλανήτη και τα ζώα.

Ελάτε να γιορτάσουμε το Veganuary, έναν μήνα αποκλειστικά αφιερωμένο σε vegan και υγιεινές επιλογές. Επισκεφτείτε το Hard Rock Cafe της Αθήνας, Αδριανού 52, στο Μοναστηράκι και απολαύστε πιάτα που δεν περιμένατε πως θα είναι τόσο νόστιμα!

Πριν φύγεις μη ξεχάσεις να πάρεις και το συλλεκτικό σου μπλουζάκι από το shop του Hard Rock Cafe Athens, που θα σου θυμίζει συνεχώς την υπέροχη βραδιά που πέρασες!