Το autospiti.gr, μια υπηρεσία εύρεσης τεχνιτών για επισκευές σε αυτοκίνητα και σπίτια, βελτιώνεται με τη νέα υπηρεσία, «Βρες Προσφορές».

Οι καταναλωτές που ενδιαφέρονται για μια οικονομική προσφορά για συγκεκριμένη επισκευή, π.χ. στεγανοποίηση ταράτσας, μπορούν να ανατρέξουν στην υπηρεσία «Βρες Προσφορές» και να βρουν σχετικές προσφορές που έχουν δημοσιεύσει επαγγελματίες της ειδικότητας αυτής. Εκεί εύκολα βρίσκουν ποιος τεχνίτης προσφέρει ποιοτική εργασία με καλά υλικά σε συμφέρουσα τιμή.

Η νέα αυτή λειτουργία επιτρέπει στους τεχνίτες να δημοσιεύουν κοστολογημένες προσφορές για τις υπηρεσίες τους.

Παραδείγματα προσφορών που μπορεί ένας επισκέπτης να βρει στη σελίδα είναι: «Πλήρες service ηλιακού θερμοσίφωνα με 50 ευρώ», «Έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού με 60 ευρώ», «Βάψιμο σπιτιού μαζί με τα υλικά 2,5 ευρώ/μ2».

Οι τεχνίτες που θέλουν να δημοσιεύσουν τις κοστολογημένες προσφορές τους θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι επαγγελματίες του autospiti.gr.

Η εγγραφή στο autospiti.gr είναι δωρεάν για τους επαγγελματίες για τον 1ο χρόνο. Μετά τον πρώτο χρόνο, υπάρχει δυνατότητα μηνιαίας, τετράμηνης, εξάμηνης ή ετήσιας συνδρομής πάντα σε πολύ χαμηλό κόστος. Οι τιμές των συνδρομών αναφέρονται αναλυτικότερα μέσα στο site.

Οι εγγεγραμμένοι τεχνίτες δεν είναι υποχρεωμένοι να δημοσιεύσουν προσφορές. Είναι μια προαιρετική υπηρεσία που παρέχει το autospiti στους εγγεγραμμένους τεχνίτες προκειμένου να τους βοηθήσει να αυξήσουν την online προβολή τους και να διευρύνουν την πελατεία τους σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ταυτόχρονα, στοχεύει στην ακόμα πιο γρήγορη και απλοποιημένη διαδικασία αναζήτησης αξιόπιστων επαγγελματιών για επισκευές σπιτιού και αυτοκινήτου.