Το θηριώδες μοντέλο Hummer πρώτης γενιάς είναι η βάση πάνω στην οποία θα δημιουργηθεί μια ηλεκτροκίνητη έκδοση αυτοκινήτου με το κωδικό όνομα «Angel H1» από την Ελβετική εταιρεία Nation – E.

Ο σκοπός αυτού του εγχειρήματος είναι το όχημα να μεταφέρει την πηγή ρεύματος μεγέθους 60 kW με την οποία εξοπλίζεται, σε απομακρυσμένες περιοχές. Το συγκεκριμένο Angel Hummer δηλαδή θα «δίνει αίμα» στα αυτοκίνητα που τελειώνει η μπαταρία τους.

Το αυτοκίνητο συμβολικά ονομάστηκε Angel H1 και σύμφωνα με δηλώσεις της εταιρίας θα χρησιμοποιηθεί για να μεταφέρει ρεύμα κάτω από δύσκολες συνθήκες (πλημμύρες, χιόνια κ.λπ.). Το σημαντικότερο στοιχείο του ηλεκτροκίνητου αυτού οχήματος είναι πως εκτός από το να δίνει ρεύμα σε άλλα αυτοκίνητα θα μπορεί να ηλεκτροδοτεί και διάφορες άλλες υπηρεσίες η εγκαταστάσεις που θα χρειάζονται ηλεκτρική ενέργεια κάτω από ακραίες συνθήκες.

Οι μόνες πληροφορίες που έχουν ανακοινωθεί είναι ότι η μπαταρία του Hummer Angel H1 θα είναι μεγέθους 60 kW. Το Angel H1 παρουσιάστηκε στην έκθεση «eCarTec» που έγινε στο Μόναχο της Γερμανίας.