Παγκόσμια πρεμιέρα της αμερικάνικης έκδοσης του ηλεκτρικού i-MiEV θα πραγματοποιήσει η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) στο σαλόνι του Λος Άντζελες.

Το μοντέλο φέρει μία βελτιωμένη, διευρυμένη δομή αμαξώματος που εξασφαλίζει μεγάλους χώρους για τέσσερις ενήλικες και ικανοποιεί άριστα τις προσδοκίες των Αμερικανών καταναλωτών.

Επιπλέον, οι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες του Αμερικανικού i-MiEV είναι νέοι. Στον εξοπλισμό έχουμε αερόσακους με αισθητήρα ανίχνευσης συνοδηγού και έλεγχο έντασης διόγκωσης, Tire Pressure Monitoring System (TPMS) και Active Stability Control (ASC) από τις βασικές εκδόσεις.

Το πιο σημαντικό σημείο του πάντως δεν είναι άλλο από το αυξημένο κατά 285 χιλ. συνολικό μήκος που πλέον φτάνει στα 3.680 χιλ. Το πλάτος είναι επίσης αυξημένο κατά 110 χιλ. (στα 1.585 χιλ.), ενώ το ύψος έχει δεχθεί τη μικρότερη αύξηση της τάξης των μόλις 5 χιλ. αγγίζοντας τα 1.615 χιλ.

Τέλος, τα μετατρόχια έχουν επίσης αυξηθεί κατά 110 χιλ. εμπρός/πίσω με αυτά πλέον να φτάνουν στα 1.420/1.380 χιλ. αντίστοιχα.

Πηγή: autotriti.gr