Να εκμεταλλευτούν τη διακοπή του πρωταθλήματος της Formula 1 για τρεις εβδομάδες θέλουν στην Lotus με τον Ερίκ Μπουγιέ να δηλώνει πως πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, ώστε να επιστρέψουν στην κορυφή.

Το αφεντικό της ομάδας τόνισε πως στον αγώνα της Μεγάλης Βρετανίας θα έχουν αναβαθμίσεις στο μονοθέσια τους, ώστε να επιστρέψουν στο πόντιουμ και να καλύψουν τη διαφορά τους από τους πρωτοπόρους στο πρωτάθλημα των πιλότων και των κατασκευαστών.

«Χάσαμε τη θέση μας, συνεπώς πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, ώστε το μονοθέσιο να είναι ανταγωνιστικό. Η ομάδα μπορεί να είναι γρήγορη και δεν υπάρχει λόγος να μην μπορούμε να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα και στο βάθρο. Δεν είχαμε πέντε βάθρα στην έναρξη της σεζόν κατά τύχη, αλλά λόγω του ανταγωνιστικού μας μονοθεσίου.

Ίσως σε κάποιες πίστες να είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά τώρα ξέρουμε και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να ανακάμψουμε. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα προς τα μπροστά. Θα έχουμε κάποιες εξελίξεις στο Σίλβερστοουν τα οποία θα μας βοηθήσουν να κλείσουμε τη διαφορά από τους πρωτοπόρους».

Πηγή: sport-fm.gr