Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ο Γερμανός πρωταθλητής με το Φιλανδό συνάδελφό του με τα χρώματα της Red Bull, ενόψει της νέας σεζόν της F1.

Η F1 βρίσκεται στην αρχή της, καθώς έχουν γίνει τέσσερα Grand Prix και αυτό δίνει το δικαίωμα στον τύπο και τους παράγοντες να μεταφέρουν όλες τις πληροφορίες, οι οποίες εμφανίζονται σχετικά με τις μετεγγραφές που θα μας απασχολήσουν την επόμενη σεζόν.

Στα πλαίσια αυτά, η Red Bull, φαίνεται να έχει προσεγγίσει τον Kimi Raikonnen και να περιμένει την αντίδρασή του. Εξάλλου ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της, Sebastian Vettel δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί μαζί του. Αλλωστε, όπως ανακοινώθηκε στο γερμανικό τύπο, ο Vettel ανέφερε ότι και οι δύο είναι ώριμοι, ειλικρινείς και γεμάτοι εμπειρίες, οι οποίες τους βοηθούν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες.

Ωστόσο η ευγενής άμιλλα, πάντοτε θα είναι παρούσα και θα αποτελεί μια υγιή διαδικασία για να βελτιώνονται, όλο και περισσότερο.

Εν κατακλείδι, ας παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις, καθώς όσο και να ιντριγκάρει το παρασκήνιο, προέχουν πάντοτε οι αγώνες στην πίστα της F1, οι οποίοι αναμένονται με ενδιαφέρον.

Πηγή: autotriti.gr