Σαν άλλος Γιώργος Μύρτσος -30 χρόνια πηγαίνω στα μπουζούκια, μπουζούκι δεν έχω μάθει- ο Φερνάντο Αλόνσο έσταξε… μέλι για την Mercedes, τονίζοντας πως μπορεί στις χειμερινές δοκιμές να είναι γρήγοροι, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως μπορούν κιόλας να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Ακόμη, ο πιλότος της Ferrari αναφέρθηκε στη Red Bull, προβλέποντας πως θα έχει προβάδισμα στην Αυστραλία, ενώ σχετικά με τη σκουντερία τόνισε πως έχουν βελτιωθεί, αλλά ακόμη συνεχίζουν τη δουλειά.

«Ξέρουμε ότι η Mercedes είναι μία ομάδα που μπορεί να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, δεδομένου ότι είχε ξεκινήσει από πέρυσι την εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος. Δεν ήταν έκπληξη οι χρόνοι τους στις δοκιμές. Μπορώ να βλέπω τον Φέντερερ ή τον Τζόκοβιτς να προπονούνται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορώ να κερδίσω το Rolang Garros», ήταν τα… γλυκόλογα του Αλόνσο, για να αναφερθεί στη συνέχεια στη Ferrari, αλλά και στη Red Bull.

«Το περσινό μονοθέσιο της Red Bull θα ήταν εύκολα μπροστά στην Αυστραλία. Όσον αφορά στην F138 νομίζω ότι μπορούμε να ανέβουμε στο βάθρο στο πρώτο γκραν πρι της σεζόν. Έχουμε μειώσει τη διαφορά. Έχουμε βελτιώσει κάποιους τομείς στο μονοθέσιο συγκριτικά με το περσινό, αλλά ακόμη βελτιώνουμε το σύστημα φρένων, ενώ ακόμη δουλεύουμε στα ελαστικά».

Πηγή: sport-fm.gr