Ο νέος 2.0 BiTurbo διευρύνει την γκάμα κινητήρων του Zafira Tourer, που τώρα περιλαμβάνει εκδόσεις diesel, βενζίνης, έναν LPG και μία έκδοση CNG Turbo.

Ο δίλιτρος BiTurbo έχει απόδοση 195 ίππους και ροπή 400Nm που αρκούν να χαρίσουν εξαιρετικές επιδόσεις στο πολυμορφικό αμάξωμα.

Η επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h ολοκληρώνεται σε 8,9 δεύτερα ενώ η ελαστικότητα του κινητήρα είναι εξαιρετική καθώς για ρεπρίζ από 80km/h στα 120 km/h με 5η απαιτούνται 8,5 δευτ.

Στα τεχνολογικά καλούδια που διαθέτει το Zafira Tourer 2.0 CDTi BiTurbo ξεχωρίζει το μηχανοτρονικό σύστημα πλαισίου FlexRide, η δεύτερης γενιάς εμπρός κάμερας Opel Eye, το σύστημα προσαρμοζόμενου εμπρόσθιου φωτισμού AFL+ και το πανοραμικό παρμπρίζ που πλημμυρίζει την καμπίνα με φυσικό φως.

Πρόσθετη ευελιξία στο εσωτερικό του ZafiraTourer παρέχει η νέα γενιά του συστήματος Flex7 με μοναδικές λειτουργίες άνεσης καθισμάτων για ένα πρωτοφανές επίπεδο ευρυχωρίας των επιβατών της δεύτερης σειράς.

Η συγκεκριμένη έκδοση διατίθεται κατόπιν παραγγελίας και εξοπλιστικά περιλαμβάνει το πλούσιο πακέτο Cosmo, στην τιμή των 34.870 ευρώ.

Πηγή: gocar.gr