Το σίριαλ της ιταλικής ομάδας με πρωταγωνιστή τον Φελίπε Μάσα, που όπως όλα δείχνουν δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τη σκουντερία για την επόμενη σεζόν, μετά τις υποτονικές εμφανίσεις του.

Μάλιστα, για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε ο Φερνάντο Αλόνσο, «πλέκοντας» ωστόσο το εγκώμιο του Μάσα. Ο Ισπανός πιλότος τόνισε πως δεν ξέρει αν τα ονόματα που ακούγονται μπορούν να συγκριθούν με τον ομόσταβλό του και τα όσα έχει καταφέρει στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1.

«Νομίζω ότι πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση της ομάδας. Κατά την άποψη μου χρειαζόμαστε έναν πιλότο που θα σέβεται τη Ferrari και την παράδοση που έχει η ομάδα, αυτή είναι η προτεραιότητα μας.

Έπειτα, δουλεύω με τον Φελίπε εδώ και τρία χρόνια και έχουμε πολύ καλή σχέση και αν η ομάδα αποφασίσει να τον αντικαταστήσει, αυτός που θα έρθει θα πρέπει να είναι καλύτερος από τον Φελίπε.

Δεν ξέρω αν τα ονόματα που γράφονται και λέγονται, μπορούν να συγκριθούν με τον Φελίπε και με όσα αυτός έχει κάνει στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1», ήταν τα λόγια του Ισπανού πιλότου.

Η Ferrari, προς το παρόν, δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το τι μέλλει γενέσθαι με τον Φελίπε Μάσα, ο οποίος ωστόσο θέλει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση με καλά αποτελέσματα στα τελευταία εφτά γκραν πρι.

Πηγή: sport-fm.gr