Εκεί που συναντιέται το ρίσκο με την τεχνική, οι νόμοι της φυσικής με τη φαντασία, το εφικτό με το απίθανο, η τύχη με τη μοίρα, εκεί ξεκινά το Freestyle motocross.

Δείτε το trailer της ταινίας “That´s the way!” (αυτός είναι ο τρόπος) που φέρνει στην οθόνη τις ιστορίες των πρωταγωνιστών, όλων εκείνων που άλλαξαν το άθλημα και το έχουν ανάγει στο πιο θεαματικό και ‘απαγορευμένο για καρδιακούς θεατές’ αγώνισμα του μηχανοκίνητου.

Στην ταινία παρουσιάζεται η προετοιμασία, οι στίβοι που έχει δημιουργήσει κάθε ένας τους, η εξέλιξη αλλά και οι σχέσεις μεταξύ των αθλητών από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για το πλέον ολιγάριθμο άθλημα σε δύο τροχούς, για λόγους που είναι περισσότερο από προφανείς. Για να φθάσει κανείς σε αυτό το επίπεδο χρειάζονται περισσότερα από 200-250 άλματα την εβδομάδα, πολλή τόλμη και ακόμη περισσότερη τρέλα…

Ο Robbie “Maddo” Maddison (Επαγγελματίας οδηγός FMX) είπε χαρακτηριστικά: “Η ταινία ‘That’s The Way’ είναι τόσο ωραία. Δεν είναι απλά μια ταινία δράσης αλλά εμβαθύνει στην προσωπικότητα των οδηγών, (των rider όπως λέγονται). Δείχνει και τις δύο πλευρές: τα καλά και τα καλά του να είσαι επαγγελματίας rider. Γι’ αυτό και η ταινία έχει ιδιαίτερη αξία για εμένα..”

Ο Ιάπωνας Eigo Sato είναι ένας από τους μεγαλύτερους τους είδους και δήλωσε: “Η ταινία “That’s The Way” είναι μια σημαντική καταγραφή όλων όσων συμβαίνουν στο FMX. Το καλύτερο όμως είναι ότι μπορείς να καταλάβεις πως το έργο προέρχεται από τους ίδιους τους αναβάτες που έβαλαν την ψυχή τους για να παρουσιάσουν αυτό που αγαπούν. Η ταινία είναι πάνω απ’ όλα γνήσια”

Δείτε το τρέιλερ για να πάρετε μια γεύση από την αυτοβιογραφική παραγωγή καθώς οι οδηγοί συμμετείχαν στο σχεδιασμό και τη δημιουργία της: