Με δυναμικό στυλ, πολύ οικονομικό μοτέρ 1,3 λίτρων, προσιτές τιμές και κορυφαία αξιοπιστία, το Colt ClearTec παραμένει ίσως ο καλύτερος εκπρόσωπος της μικρής κατηγορίας.

Το Colt διαθέτει πολύ υψηλή αισθητική ως αυτοκίνητο πόλης και παρουσιάζει πολύ χαμηλές εκπομπές CO2, ειδικά στις εκδόσεις με το λογότυπο ClearTec.

Αντικατοπτρίζοντας τη μεγάλη δέσμευση της Mitsubishi Motors προς το περιβάλλον, η αληθινή απόλαυση προκύπτει από τη γνώση του ότι πρόκειται για ένα από τα πιο καθαρά βενζινοκίνητα αυτοκίνητα στην κατηγορία του.

Καθαρό και έξυπνο, το Colt ClearTec στις 5θυρες παρουσιάζεται πλήρως εξοπλισμένο με τις οικολογικές λύσεις της Mitsubishi,oι οποίες μειώνουν δραστικά τόσο τις εκπομπές CΟ2 όσο και την κατανάλωση καυσίμου. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει την Αυτόματη Διακοπή & Εκκίνηση, την ένδειξη αλλαγής σχέσης, ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης, βελτιωμένη σχέση διαφορικού και ένα έξυπνο δυναμό το οποίο επαναφορτίζει τη μπαταρία κατά τη διάρκεια της επιβράδυνσης ή του φρεναρίσματος. Ενώ οδηγείτε στην πόλη, αυτές οι λειτουργίες συνδυάζονται για να μειώσουν τις εκπομπές CO2 έως και 25% και την κατανάλωση καυσίμου κατά 24%.

Με αφορμή την επέτειο για τα 50 χρόνια της Mitsubishi στην Ελλάδα, το κόστος απόκτησης για το Colt ξεκινά από τα 9.740 ευρώ για την πολύ καλή εξοπλιστικά έκδοση Inform. H τιμή αυτή περιλαμβάνει όφελος 3.000 ευρώ που ισχύει για όλα τα 3θυρα Colt.

Εναλλακτικά, το πιο οικολογικό Colt ClearTec με 5θυρο αμάξωμα μπορεί να αποκτηθεί με 10.830 ευρώ και όφελος απόσυρσης.

Πηγή: Autotriti.gr