Τον ισχυρισμό ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι άτυχος τη φετινή σεζόν, αρνήθηκε ο Νόρμπερτ Χαγκ.

Ο επτά φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής έχει καταφέρει να δει την καρό σημαία μόνο δύο φορές στα έξι γκραν πρι, με το αφεντικό της Mercedes να δηλώνει πως αυτά συμβαίνουν όταν προσπαθείς να πιέσεις και να εξελίξεις ταυτόχρονα την ομάδα.

«Δεν είναι θέμα ατυχίας, απλά αυτά συμβαίνουν κάποιες φορές. Αν πιέζεις για να εξελίξεις την ομάδα, πρέπει να δεχτείς πως κάποιες φορές αυτό δεν θα δουλέψει.

Αυτό έχει συμβεί σε αρκετούς πιλότους στο παρελθόν, δεν είναι η καλύτερη κατάσταση , αλλά θα πρέπει να είσαι δυνατός. Νομίζω ότι έχει δείξει τι μπορεί να κάνει. Πολλοί τον κριτικάρουν, αλλά στα έξι γκραν πρι, ήταν τέσσερις φορές στους πρώτους τέσσερις ταχύτερους πιλότους των κατατακτήριων δοκιμών», ήταν τα λόγια του αφεντικού της Mercedes για να συμπληρώσει στη συνέχεια.

«Είμαι σίγουρος αν μπορείς να διαλέξεις, πρώτα επιλέγεις να έχεις ταχύτητα και μετά αξιοπιστία, ωστόσο πρέπει να τα έχεις όλα μαζί. Εμείς έχουμε καλές στρατηγικές, καλά πιτ στοπ, αλλά όλα αυτά πρέπει να τα συνδυάσεις», πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας.

Ο Σουμάχερ βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος, έχοντας μόνο δύο βαθμούς.

Πηγή: sport-fm.gr