Tα δύο scooters της SYM στην κατηγορία των 200 κυβικών, διατίθενται σε νέες μειωμένες τιμές κερδίζοντας σημαντικές εκπτώσεις!

Το νέο HD2 200i, αποτελεί το τρίτο στάδιο εξέλιξης της σειράς HD. Ένα όχημα υψηλών αποδόσεων, ικανών να συνδυάζουν ταυτόχρονα ευελιξία αλλά και οδηγική απόλαυση στην καθημερινή μετακίνηση.

Με την ανανεωμένη του σχεδίαση και τα αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, εγγυάται άνεση και στιβαρή αίσθηση στην οδήγηση. Tο HD2 200i έρχεται με αναβαθμισμένο ηλεκτρονικό ψεκασμό της KEIHIN για άμεση απόκριση, μεγαλύτερες επιδόσεις και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου με μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Η νέα του τιμή είναι 2.795 ευρώ για αγορά μετρητοίς, που σημαίνει έκπτωση 200ευρώ από την ισχύουσα μέχρι τώρα. Το νέο HD2 200i, περιλαμβάνει στο βασικό εξοπλισμό και βαλίτσα 33 λίτρων.

Το Joyride 200i EVO προσφέρει πολυτέλεια, ασφάλεια και λειτουργικότητα. Ένα άνετο scooter και παράλληλα εύκολο στην οδήγηση, συνδυάζει την ευελιξία με την άνεση.

Πρακτικό, με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και ίσιο μεγάλο πάτωμα ώστε να διευκολύνει τις καθημερινές μετακινήσεις. Τα διπλά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και τα αποτελεσματικά φρένα, εμπνέουν εμπιστοσύνη ενώ ο συνεπιβάτης θα ταξιδέψει ξεκούραστα και άνετα.

Σε αυτό συμβάλλουν η πληθωρική σέλα, η πλάτη στήριξης, οι χειρολαβές και τα πτυσσόμενα μαρσπιέ. Ο σύγχρονος, 4βάλβιδος, υγρόψυκτος κινητήρας υπερκαλύπτει τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ρύπων EURO3, ενώ η νέα τιμή του Joyride 200i EVO είναι 2.995 ευρώ για αγορά μετρητοίς, παρέχοντας έκπτωση 250 ευρώ.