Λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο του στη Γενεύη, η Chevrolet δημοσίευσε ένα βίντεο σχετικά με το νέο Cruze SW, το οποίο δείχνει μια σφαιρική εικόνα του οικογενειακού αυτοκινήτου.

Η οικογενειακή έκδοση δεν προχώρησε σε στιλιστικές αλλαγές ως προς το μπροστινό μέρος ενώ οι άνθρωποι της εταιρείας άφησαν να εννοηθεί ότι σύντομα θα υπάρξει μια αναβάθμιση.

Βασικά στοιχεία του μοντέλου είναι η ενδιαφέρουσα σχεδίαση, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τη συνηθισμένη εικόνα πολλών στέισον βάγκον. Επίσης, εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι το συνολικό του μήκος ανέρχεται σε 4,67 μέτρα και ο χώρος αποσκευών του κυμαίνεται από τα 500 έως και 1.500 λίτρα όγκου, ανάλογα με τη θέση των αναδιπλούμενων καθισμάτων.

Σε τεχνικό επίπεδο, το νέο Chevrolet Cruze SW θα σταδιοδρομήσει εμπορικά και με δύο νέους κινητήρες στη γκάμα του. Πρόκειται για ένα νέο μοτέρ βενζίνης τούρμπο 1,4 λίτρων με 140 ίππους αλλά και για ένα καινούριο σύνολο diesel 1,7 λίτρων με 132 ίππους και 300 Nm ροπής μόλις από τις 2.000 σ.α.λ.

Τέλος, η Chevrolet τονίζει πως το νέο Cruze SW που θα δούμε στη Γενεύη, θα φέρει για πρώτη φορά το καινούριο σύστημα πολυμέσων της φίρμας, το οποίο ονομάζεται My Link.

Αυτό διαθέτει πλήθος εφαρμογών, μεταξύ αυτών, και δυνατότητα σύνδεσης μέσω USB, bluetooth και Wi-Fi με έως και 10 συσκευές, αναπαράγοντας τα προγράμματά τους σε έγχρωμη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα.

Δείτε το νέο βίντεο…

Πηγή: autotriti.gr