O εξειδικευμένος σε Land Rover, Bentley και BMW βελτιωτικός οίκος Onyx έβαλε το χεράκι του και στο νέο Evoque της Range Rover, και τα αποτελέσματα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά.

Η έκδοση του νέου Evoque που απεικονίζεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ονομάζεται Rouge Edition και προς το παρόν τουλάχιστον αποτελεί σχέδιο που θα υλοποιηθεί από τον βελτιωτικό οίκο Onyx.

Η βελτίωση αφορά αποκλειστικά στην εμφάνιση του μοντέλου, με χαμήλωμα, πιο φαρδιά φτερά, νέους προφυλακτήρες και τα απαραίτητα αεροδυναμικά βοηθήματα.

Στον ορίζοντα όμως είναι και μηχανική βελτίωση που θα ανεβάσει ισχύ και ροπή και θα βελτιώσει τις επιδόσεις, τόσο σε βενζινοκινητήρες όσο και σε πετρελαιοκινητήρες, όμως δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερα.

Τέλος, ο ίδιος ο CEO της Onyx, Trevor Musgrave ανέφερε ότι η έκδοση θα παρουσιαστεί επίσημα σε ένα μήνα από σήμερα, ενώ τα 10 πρώτα οχήματα έχουν ήδη πουληθεί! Από αυτά τα 10, τα πρώτα 2 θα παραμείνουν στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ τα υπόλοιπα θα πάνε σε Λος Άντζελες, Σανγκάη, Πεκίνο, και Μόσχα.

Πηγή: autotriti.gr