Ο Bruno Senna και ο μάνατζέρ του βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Williams για μια θέση πιλότου το 2012 σύμφωνα με το GPUpdate.

Ο Βραζιλιάνος οδηγός εδώ και καιρό ψάχνει μια άδεια θέση για να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Formula 1 την επόμενη σεζόν αφού έμεινε εκτός της Lotus Renault GP.

Ο 28χρονος δήλωσε: «Δουλεύω σκληρά για να βρω την καλύτερη δυνατή λύση, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι στιγμής. Υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει, ελπίζω ότι θα βρω μια καλή θέση».

Σε ερώτηση σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με την ομάδα Williams ο Senna απάντησε «Είμαστε σε επικοινωνία με την Williams, όπως επίσης και με κάποιες άλλες ομάδες».

Στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος δήλωσε πως αν δεν βρει μια θέση για το 2012 τότε θα μπορούσε να βρίσκεται σε μια ομάδα ως οδηγός για τις ελεύθερες δοκιμές. Βέβαια ακόμα και αυτή η λύση θα αποφασιζόταν από τον ίδιο κάτω από κάποιες προϋποθέσεις.

Αν ο Senna πάει στη Williams τότε θα έχει ακολουθήσει τα βήματα του θείου του Ayrton ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα το 1994 πριν το μοιραίο δυστύχημα.