Η αναμονή για το Benelli Due 756 φτάνει στο τέλος της ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη καθώς το μοντέλο θα παρουσιαστεί πρώτα για την αγορά της Κίνας.

Το Benelli Due 756 είναι μία από εκείνες τις σπάνιες μοτοσικλέτες που έχουν ένα ιδιαίτερα μακρύ ιστορικό ως concept, αφού παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2006, στο Σαλόνι της Κολωνίας ως «Due». Μετά το ξαναείδαμε ως «2ue» στην EICMA του 2009 και από τότε περιμένουμε να το δούμε και ως μοντέλο παραγωγής.

Αυτό αναμένεται να γίνει πραγματικότητα τη νέα χρονιά, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας και η χώρα που θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση θα είναι η Κίνα. Ο λόγος για αυτό βρίσκεται στο γεγονός πως η ιταλική εταιρία, που γιόρτασε φέτος ένα αιώνα από την ίδρυσή της, ανήκει στον κινέζικο όμιλο QIANJIANG με τον τελευταίο να θέλει να ισχυροποιήσει την εικόνα του στην ασιατική αγορά. Η αγορά της Ευρώπης θα είναι η επόμενη και έπειτα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες χώρες.

Η συγκεκριμένη κίνηση είναι λίγο περίεργη δεδομένου και του χαρακτήρα της κινέζικης αγοράς, όπου η συντριπτική πλειοψηφία των δίκυκλων είναι παπιά και μοτοσικλέτες μικρού κυβισμού.

Όπως και να έχει, άλλο ένα μοντέλο της Benelli με ιδιαίτερα ξεχωριστή εμφάνιση αναμένεται επιτέλους να δει το φως της παραγωγής.

Πηγή: mototriti.gr